Újabb ovis kérdés, könnyen beszokó gyerekről?
Azokhoz szólna a kérdésem, akiknél semmi gond nem volt az elején a beszoktatásnál.
Mikor jött ki a gyerkőcön az "ovisbetegség", hogy rádöbbent, mégsem akar menni, meg nem csak akkor kell menni, ha ő akar, hanem minden nap? 1-2 hét, 1 hónap? És meddig tartott?
Nekem januárban kezdett a lányom, egyből ott is akart aludni. Nem volt vele semmi gond.
Párszor volt február-márciusban próbálkozás, hogy nem akar menni, de nem sírt, nem volt baj, csak próbálkozott.
Aztán május végén megint rájött, akkor már sírt is reggelente, nagyon nem akart menni, de aztán meg mindig nagyon jól érezte magát. Végül június első hetéig járt, utána nyári szünet mostanáig. No hát most megint sírás van minden reggel, nem akar menni, de csak addig sír, amíg engem lát, utána hamar megnyugszik és jókedvűen játszik egész nap (vagyis ebéd utánig, most el szoktam hozni haza). Hazafele is jókedvűen mesél mindig, hogy milyen jó neki ott. Nem értem a reggeli sírásokat igazán.
a nagylányomnál nem volt ilyen
igaz ö több mint 3,5 évesen kezdte az ovit
az első naptól szívesen volt ott
nem aludt bent csak ebéd utánig volt bent --> lehet h ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!