Játszótéren a homokozó készletét a gyermeked összepakolja veled, vagy egyedül? Ha ez nálatok elvárás és nem akarja, hogy veszed rá?
án pakolom neki össze...utálok várakozni, ezen nem veszekszem, inkább összeszedem 1 perc alatt...ott állni fölötte hogy márpedig összepakolod nekem olyan hatalmaskodónak tűnik egy 1,5 éves esetében....ilyen pici babák után nálunk mindig elpakol a szülő....3-4 éves már más tészta...
itthon sem követelem még meg tőle este a rendrakást, mert már nagyon fáradt a nap végére ő is, én is.
Kicsit értelmetlen a történet....
Mikor hogy sikerült. Volt hogy én pakoltam egyedül, volt hogy ő egyedül és olyan is, hogy ketten.
Ja, baromi zavaró az írásod
Amugy attol fugg, ha sietek ossze rakom ha ráérünk akkor egyutt csinaljuk tart ameddig tart
Van, hogy ő is pakolgatja, de akkor is kell a segítségem, mert vagy 2-3 db után rájön, h még inkább játszana kicsit, vagy én gyorsan bepakolok. Egyszerűbb és gyorsabb.
Őszintén szólva én még nem várom el tőlük, h egyedül összepakolják, főleg úgy, hogy ne vigyünk haza magunkkal 10 m3 homokot is.
20 hós a kicsi és 3,5 éves a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!