Kimennétek egyedül,2 és 4 éves gyereketekkel a strandra. Bkv-val?
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 20:48
2/15 anonim válasza:
Én nem. Egyik gyereknek sem lenne igazi kikapcsolódás ez. Én meg konkrétan kipurcannék, hogy helyt tudjak állni.
4/15 anonim válasza:
En igen. Bar gyereke valogatja.
5/15 anonim válasza:
csak 4 evessel siman...de a 2 evessel nem...most voltunk nyaralni teljesen ki volt borulva a viztol...a parton jol eljatszott de a nagy meg nyilvan minel tobbet vizbe lenne...szerintem igy ebben a formaban felejtos.
6/15 anonim válasza:
Nem vagyok a magam ellensége...
7/15 anonim válasza:
Nem a BKV miatt, hanem vízhez két kicsivel nem mentem én sem, mindig csak egy másik felnőttel.
8/15 anonim válasza:
Pont ma voltam egyedül a kétévesemmel a strandon. Klassz volt, élvezte, én is, de ha lenne mellette még egy négyéves, nem vállalnám be.
9/15 anonim válasza:
Három gyerekem van kis korkülönbséggel. Nagyon sokszor járok velük tömegközlekedéssel, szinte születésüktől kezdve. De strandra csak ritkán járunk, mert csak még egy felnőtt kísérettel merek kimenni. Kettővel sem mernék egyedül menni, ha a kisebb még csak 2 éves.
10/15 anonim válasza:
Nem. 3 gyerekem vanés én úgy érzem nem tudnék egyedül odafigyelni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!