Normális az, hogy egy 10 éves gyerek nem tud egyedül fürdeni, ott kell lenni vele?
Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 21:15
1/6 anonim válasza:
Igen ha igy nevelték.
Igényelheti a társaságot főleg mert gyermek.
2/6 anonim válasza:
Siman lehet normalis, mindenesetre aligha beteges. Biztos megszokta. De az indoklasrol semmit nem irtal. Fel? Vagy jatszani kell vele? Vagy nem tud lemosakodni? Vagy lusta hozza? Vagy....?
3/6 anonim válasza:
Nenm egyáltalán nem normális. Pl. Osztálykiránduláson nem fürdik? Meg egyáltalán, már zavarnia kéne ha nem egyedűl van.
4/6 anonim válasza:
A 9,5 es a 6,5 eves gyerekeim egyedul furdenek.
Vagyis a vizet en eresztem es zavarom oket a kadba de utana mar maguk inteznek mindent.
Kiveve a kisebb a hajmosast,azt meg En mert utalja es magatol nem mosna meg :D
De olyan fel eve meg En toroltem oket.aztan mar nagy pocakkal nem tudtam es azota maguk torolkoznek.de ebben volt nemi fobiam a torolkozo foldel erintkezesevel.nincs kosz,csak megis....vannak ilyen hulye fobiaim :D
Szoval szerintem normalis,ha a gyereket sem es az anyukat sem zavarja.
5/6 anonim válasza:
szamomra nem tunik nornalisnak persze kerdes mi az hogy ott lell lenni vegig?? vagy csak engedni neki vizet segiteni torulkozni stb?? á ez mindenhogy fura nekem..
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem. A három és fél éves lányom egyedül zuhanyzik, csak a vízhőfokot állítom be én egyelőre. Egy tíz éves nehogy már ne tudjon egyedül fürödni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!