Elmennél ugy dolgozni jó fizetésért hogy egyedül neveled és alig látnád bölcsiskorú gyermeked?
Jelenleg részmunkaidőben dolgozom hogy a gyerekért tudjak élni tornákra, fejlesztésekre, orvosi kontrollkra hordani(nem beteg csak x láb felé tendál stb).
Nem egyszer hívtak már kb jol fizető állásokra(2-400 ezer/ho)
Vagy külföld vagy vezető beosztásu poziciok de este 7-ig kb fél 8-ra érnél haza plusz szombat...
Rokon nincs bébiszitterezni kéne akit szeret a gyermek.
Jelenleg ugy vagyok vele inkább a gyermekemmel vagyok de szegényen(gyt t nem itelt meg a biroság).
De tegnap talkoztam egyik exemmel és meséli hogy gyári munkásbol előléptették(egy mezei érettségivel)és 3-500 ezreket kap mutatta is)
Se családot se gyereket nem tervez, nőjét csalja.és boldog.
Én meg itt a rezsit is alig birom..
Ugy kavarog bennem sokminden.
Vagy lehet ez sors?más jol él de nincs gyereke, megint másnak van gyereke de kitartják, sokaknak házuk van hogy megse dolgoztak érte, van aki a párjával együtt keresnek/élnek jol és vannak a nyomornegyedes egyedülállok...?fogadjam el?
35-os vagyok: bizony nem, az a fizetett segitseg viszi aki az Ovibol elhozza en pedig kb 15 perc mulva erek oda...
Azt mondjuk nem tudom elképzelni hogy vezeto beosztásban vagy államkincstárnal miert kellene 12 orat húzni, illetve kb minden helyen van csúsztatás stb... De meghallgatod ha tetszik tetszik ha nem meg nem
Én sem értem hogy miért nem két embert vesznek inkább fel akkor, ahelyett hogy 3 havonta cserélnek.
Anno már voltam felvételen, elmondásuk szerint örültek a kérdésemnek hogy vajon miért ez a nagy fluktuácio..arra azt válaszolták, hogy javarészt női alkalmazottak, szülési szabadsággal példálóztak.anno nem mentem mert nem akarok este 7-ig lenni.most azért nyitottam mert állítólag lazult a munkarend, de pl záráskor megesik az este 7 vagy szombat.ennek gyakoriságárol nem tájékoztattak telefonban
Amugy a mostani főnökömnek sem tudom mit mondanék, ő nem egyszer mondta hogy örül, hogy nála dolgozom és különböző kifogásokmal mindig többet ad mint amiben megvagyunk állapodva.pl egyszer kért takarításra, ezért rátolt egy tizest a béremre...vagy mert miatta kellett szabira menni de szabit sem adott ki, bért is fizetett arra az időre stb
"Az apja meg eltűnt külföldön es mivel nem büntetőügy igy hatosági megkeresés van csak nem nyomozás.tehát ha az anyja azt mondja nem lakik itthon a fia(nem tartozkodik a bejelentett lakcimén)ezek szétteszik a kezüket és megszüntetik a pert"
Hogy ez mekkora kamu, te jo ég. Még csak közelében sincs az igazságnak, nagy kár volt beleszoni a mesébe
te írtál már ide kérdést régebben,én elmlékszem,akkor is ez volt a dilemmád,most újra felhívtak a munkahelyről???
egyébként én teljesen megértem a kérdezőt,én sem akarnám,hogy vadidegenek neveljék a gyerekemet,nem tudom mit kell gyalázni a szerencsétlent,tök normális,hogy nem este 8-kor akar hazamenni egy 2-3 éveshez.ez a "minőségi idő" duma meg egy nagy humbug,csak szöveg,a gyerekre igenis időt kell szentelni,meg lehet nézni,hogy hova fajulnak el a újabb generációk.
kérdező,miért nem mész ki külföldre,ott 8 órában megkeresnél 3 kilót?
ebből nem nagyon van más kiút,itthon vagy csóró vagy,vagy más neveli fel a gyerekedet.
Az igazgató mondta döntsen el hogy másik csoporrba tegye e a gyermeket, de a gyermek mivel megszokta a gondozókat ill vannak közelebbi társai, nem javasolja viszont ha én más gondozót szeretnék hogy nyugodtabb legyek, átteszi.
Kért arra, hogy együtt leülve mondjak el mindent amit gondolok, ha maradna, akkor a kéréseimet is a továbbiakra vonatkozoan, vagy bármikor mehetek hozzá bármivel, mert hátra van még egy év és szeretné ha nem lennének kérségeim.
Azért emeltem ki, mert nem tudom mégis hogy mondjam azt a gondozóknak sértés nélkül vagy értelmesen megfogalmazva, hogy nem szeretném ha a gyermek felé elvárásaik lennének...pl ez a beszédtéma...ami mint tudjuk bármiféle erőltetés vagy pszichikai kényszer esetén csak romlana..én igyekszem a tornával (az új tanár 4 szer drágább..de bízom benne)
Elárulom, sokan dolgoznak teljes munkaidőben úgy, hogy egyedül nevelik a gyereküket.
Ami felháborított egy kicsit, hogy ne szóljad már le azokat, akik nem hurcibálják fejlesztésről fejlesztésre a gyereket. 6 évesen van. Szerencsére teljesen egészséges, igy nem járkáltam vele különböző fejlesztésekre, mégsem nő mint a dudva! Te mártírkodj tovább és haljál éhen, és vidd minél több helyre a bőlcsis gyerekedet - akiről még mindig nem tudjuk hogy hány éves - ne úgy, mint azok a felelőtlen anyák - Köztük én is - akik hagyják, hogy csak úgy nőjön a gyerek mint a dudva!
Kétlem, hogy az Államkincstár Ennyire jól fizetne. Kiváncsi lennék, hogy hol dolgoztál eddig, ha most éhen akarsz halni, de folyamatosan kapod a jobbnál jobb ajánlatokat! Szerintem ettöl vagy gyanús!
45-re a pert megszüntették.
A családi jogállást tisztázták csak apa híjján.gyt -ről egy szó sem esik.
Uj pert indítok a gyt miatt, de a bíró mondta számtalan ilyen ügyük van hogy az anya így járt.
Az apa nem a bejelentett lakcimén van. 3 féle országba jár szoval ha meg is találnák az egyikben, simán átcuccol a másikba.a 3. pedig nem is unios állam...nem értem miért cáfolnak olyanok akik nem tapasztaltak ebben.
Külföldre szívesen mennék, erről is írtam már ki kérdést mert hívott oda is egy munkáltato.a körülményeket leírva senki nem javasolja hogy gyerekkel menjek..(munkahelyi szállások esetleg változo munkahely, lakhely, kicsit tulozva mint egy cirkuszélet. Hol itt lakni hol ott hol ez a bölcsi hol amaz, hol hazajönni hol visszamenni.segítség zéro.stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!