Elmennél ugy dolgozni jó fizetésért hogy egyedül neveled és alig látnád bölcsiskorú gyermeked?
Jelenleg részmunkaidőben dolgozom hogy a gyerekért tudjak élni tornákra, fejlesztésekre, orvosi kontrollkra hordani(nem beteg csak x láb felé tendál stb).
Nem egyszer hívtak már kb jol fizető állásokra(2-400 ezer/ho)
Vagy külföld vagy vezető beosztásu poziciok de este 7-ig kb fél 8-ra érnél haza plusz szombat...
Rokon nincs bébiszitterezni kéne akit szeret a gyermek.
Jelenleg ugy vagyok vele inkább a gyermekemmel vagyok de szegényen(gyt t nem itelt meg a biroság).
De tegnap talkoztam egyik exemmel és meséli hogy gyári munkásbol előléptették(egy mezei érettségivel)és 3-500 ezreket kap mutatta is)
Se családot se gyereket nem tervez, nőjét csalja.és boldog.
Én meg itt a rezsit is alig birom..
Ugy kavarog bennem sokminden.
Vagy lehet ez sors?más jol él de nincs gyereke, megint másnak van gyereke de kitartják, sokaknak házuk van hogy megse dolgoztak érte, van aki a párjával együtt keresnek/élnek jol és vannak a nyomornegyedes egyedülállok...?fogadjam el?
Nehéz döntés, de én akkor mennék főállásba, ha már nagyobb iskolás. Azt írod 8 körül érnél haza, akkor nem keveset látnád a gyereket, hanem semmit, egy ovis akkor már lefekszik.
Persze attól is függ mennyire jöttök ki most anyagilag, ételre kéne a több pénz, vagy olyasmire, ami nélkül meg lehet lenni pl utazás.
Nem hiszem, hogy csak olyan munka van, ahonnan 8-kor érsz haza. Ha pillanatnyilag csak ezt találtad, akkor keress még egy-két hónapot. És hidd el, később sem lesz könnyebb itthagyni a gyereket, pedig muszáj lesz, ha egyedül neveled.
És azt is elárulom, hogy bébiszitterből sem egy van... Ha ez nem akar játszani vele, keresel másikat.
Persze hogy van más 8 orás csak az nem érné meg.
Pénteken hivtak megint az államkincstarhoz, amit már elutasitottam a munkarend miatt, de megint hivtak azzal hogy már lazább ugyan a munkarend de megesik hogy este 7-ig maradni kell meg szombatozni.
Hétfőn felhivnám pontositani hogy mégis heti v havi hányszor esik ez meg...
De nagyon bizonytalan vagyok hogy a gyermekem fejlődését ennyire kiengedjem a kezemből.speciel szemészetre is időpontunk van plusz uszásra akarom hordani, már megvan a beutalo.ha nem vallalom hogy heti kétszer viszem, nem fogadják.és másik városban van ráadásul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!