Elmennél ugy dolgozni jó fizetésért hogy egyedül neveled és alig látnád bölcsiskorú gyermeked?
Jelenleg részmunkaidőben dolgozom hogy a gyerekért tudjak élni tornákra, fejlesztésekre, orvosi kontrollkra hordani(nem beteg csak x láb felé tendál stb).
Nem egyszer hívtak már kb jol fizető állásokra(2-400 ezer/ho)
Vagy külföld vagy vezető beosztásu poziciok de este 7-ig kb fél 8-ra érnél haza plusz szombat...
Rokon nincs bébiszitterezni kéne akit szeret a gyermek.
Jelenleg ugy vagyok vele inkább a gyermekemmel vagyok de szegényen(gyt t nem itelt meg a biroság).
De tegnap talkoztam egyik exemmel és meséli hogy gyári munkásbol előléptették(egy mezei érettségivel)és 3-500 ezreket kap mutatta is)
Se családot se gyereket nem tervez, nőjét csalja.és boldog.
Én meg itt a rezsit is alig birom..
Ugy kavarog bennem sokminden.
Vagy lehet ez sors?más jol él de nincs gyereke, megint másnak van gyereke de kitartják, sokaknak házuk van hogy megse dolgoztak érte, van aki a párjával együtt keresnek/élnek jol és vannak a nyomornegyedes egyedülállok...?fogadjam el?
Nem értelek, kérdező... Neked voltak kételyeid, ezért tetted fel a kérdést. Aztán letisztult benned, hogy nem szeretnél kicsi gyerek mellett teljes munkaidőben dolgozni. Kérdés lezárva és pont.
Amúgy a kérdés úgy szólt, hogy más mit csinálna hasonló helyzetben: "Elmennél ugy dolgozni jó fizetésért hogy egyedül neveled és alig látnád bölcsiskorú gyermeked?" Nem értem miért kövezed meg az embereket ha a kérdésre válaszolva azt írják, hogy ők bizony dolgoznának teljes munkaidőben. Nem mindenki gondolkodhat úgy ahogy te...
Csak a 67%-osra vonatkozott mert mindig azt akarja kihozni hogy nem akarok dolgozni teljes munkaidőben.holott nem erről van szo.hanem nem tudom megéri e jol keresni, ugy hogy nem vagy a gyermekeddel csak egy szitter.
Igazábol akárhányszor felhívnak állásajánlattal, mindig ez lesz belőle hogy úgy érzem a gyermekem és a munka között kell döntenem és mindig sík ideg vagyok ettől. Most hogy pénteken hívtak az egész hétvégém elcseszték ezzel mert furdal is a lelkiismeret hogy elutasítom de ha elvállalnám akkor meg azért furdalna.
Erre még tetézik a bajomat azzal hogy én nem akarok dolgozni meg etc.
Lassan azon gondolkodom van e annyi pénz egyáltalán, amennyiért lepasszolnám a gyermekem.
De azok a tanácsok mélyedtek el bennem hogy ráér még ha nagyobb lesz.
Addig meg hallgatom az exhez hasonlo sikeres emberek történeteit.
Köszönet.
A bíróság egy esetben nem ítél meg gyermektartast, méghozzá akkor, ha a kötelezett ingatlant irat a gyerek nevére, ezzel megvaltva a havi tartasdijat. Ezt viszont nem engedik akkor, ha anyukának olyan kevés a jövedelme, hogy rezsi is alig futja. De kamuzz még, hajrá.
Mellesleg az, hogy valaki nem hordja ötven fele fejlesztésre a három év alatti gyereket nem azt jelenti, hogy nő mint a dudva.
Egy dolog derült ki rolad: irigy vagy nagyon másokra, de tenni semmit nem akarsz, hogy jobb legyen.
Nem olvastad akkor mélyebben.más esetben sem ítélnek meg gyt-t.
Ja irígy vagyok húúú
Az exnek se kutyája se macskája csak pénze van. Aztaaa sárguloook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!