Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmennél ugy dolgozni jó...

Elmennél ugy dolgozni jó fizetésért hogy egyedül neveled és alig látnád bölcsiskorú gyermeked?

Figyelt kérdés

Jelenleg részmunkaidőben dolgozom hogy a gyerekért tudjak élni tornákra, fejlesztésekre, orvosi kontrollkra hordani(nem beteg csak x láb felé tendál stb).

Nem egyszer hívtak már kb jol fizető állásokra(2-400 ezer/ho)

Vagy külföld vagy vezető beosztásu poziciok de este 7-ig kb fél 8-ra érnél haza plusz szombat...

Rokon nincs bébiszitterezni kéne akit szeret a gyermek.

Jelenleg ugy vagyok vele inkább a gyermekemmel vagyok de szegényen(gyt t nem itelt meg a biroság).

De tegnap talkoztam egyik exemmel és meséli hogy gyári munkásbol előléptették(egy mezei érettségivel)és 3-500 ezreket kap mutatta is)

Se családot se gyereket nem tervez, nőjét csalja.és boldog.

Én meg itt a rezsit is alig birom..

Ugy kavarog bennem sokminden.

Vagy lehet ez sors?más jol él de nincs gyereke, megint másnak van gyereke de kitartják, sokaknak házuk van hogy megse dolgoztak érte, van aki a párjával együtt keresnek/élnek jol és vannak a nyomornegyedes egyedülállok...?fogadjam el?

2016. aug. 6. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
A bébiszitterunk meg közel van es gondozo es olcsobb ha huzamosan viszem es fel van tőle mindig töltődve a gyermek.nem cserélném le
2016. aug. 6. 11:34
 12/52 anonim ***** válasza:
86%

Oké, mostmár elég világos mindenkinek, hogy te nem szeretnél teljes munkaidőben dolgozni. Erőlködve bizonyítod, hogy miért nem lenne jó nektek.

Egyszerű a megoldás: akkor ne dolgozz teljes munkaidőben. Nektek kell megélni abból a pénzből, nem nekünk.

Csak akkor nem értem, hogy miért tetted fel a kérdést...

2016. aug. 6. 11:40
 13/52 A kérdező kommentje:

De dolgoznék sokat, ha nem lenne a gyermekem.

Teljesen téves az hogy nem szeretnék.

Csak kíváncdi voltam hogy másnak a pènz fontosabb e mint a gyermeke.

2016. aug. 6. 12:16
 14/52 A kérdező kommentje:
És szóval az érvekre lettem volna kívancsi hogy mi szól a pénz mellett azon kívül hogy jómódúság, ha a gyermeket hátrány éri miatta.
2016. aug. 6. 12:18
 15/52 anonim ***** válasza:
23%
Semmi hátrány nem éri a gyereket. Az átlag ember napi órát dolgozik, nem részmunkaidős. Nem a mennyiség számít, hanem az együtt töltött idő minősége. Amúgy meg egy bolcsodest nem kell fejleszteni, a sima játék pont megfelelő neki.
2016. aug. 6. 12:22
 16/52 anonim ***** válasza:
Amúgy mekkora ez a gyerek?
2016. aug. 6. 12:22
 17/52 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj, lesz a gyermeked idősebb is, ez most egy ilyen időszak, majd ha picit nagyobb lesz akkor be tudsz vállalni jobban fizető munkákat de egy kis bölcsis mellett ilyen sokat dolgozni szerintem nem szabad. Persze van aki megteszi, aztán majd kiderül hogy milyen lesz a kapcsolata a gyerkőccel.
2016. aug. 6. 12:47
 18/52 anonim ***** válasza:
45%
De az átlagember nem 8-ra ér haza és nem dolgozik szombaton is, és van párja akivel közösen viszik a háztartást és gyereknevelést! Pl. párom is megkeres ennyi pénzt, de 8-16-ig dolgozik sima érettségivel, és a hétvége szabad. Túlóra szinte nincs is. Én is 8-16-ig dolgoztam , most gyeden vagyok. (bár nekem a hétfő hosszú nap volt, 19 órára értem haza és ettől az egyetlen naptól is lelkiismeret furdalásom volt, hogy aznap alig láttam a gyereket mert utána vacsi és fürdés).
2016. aug. 6. 12:51
 19/52 anonim ***** válasza:

Vagy nem, utolsó. Nem akarasnak nyoges a vége. A kérdező nagyon jól érzi így magát, csak panaszkodni akar. Egyedulallokent is lehet normálisan dolgozni, nem kell a részmunkaidő és nem csak olyan munkahely van, ahol este fél 8ra érne haza.

Mellesleg kamuzik, mert olyan nincs, hogy nem ítélnek meg gyermektartasdijat és olyan se, hogy valakinek csak úgy több százezres berezesu munkát ajánlanak, ha előtte nem is dolgozott hasonló munkakörben. Márpedig nem dolgozott, hiszen akkor csak osszekapart volna valami tartalekot és nem lennének filléres problémái

2016. aug. 6. 13:12
 20/52 A kérdező kommentje:

Rosszindulati megkeseredett ember lehetsz utolso.

Irtam hogy napi 8-ba nem éri meg! Nem röpködnek a levegőben a napi 8 orás többszázezres melók...pár ezer miatt meg nem fogom kihagyni a gyerektornát meg uszást meg egyebeket.meg este 6-kor rohangáljak mindenhova ügyintézni gyerekkel...ami nem azt jelenti hogy munkaundorom lnne hanem a gyerek a elsö de ahogy látom ez nem megy át.kb 10 programot tudok kapásbol hova kell vele menni munkaidőben...köztük a gyerekorvos is.

Kizárolag számomra jol fizető állások gondolkoztatnak csak el, hogy megérné e azért hanyagolni a gyereket hogy ne sirjak egy rezsiszámla miatt.

Persze nem kötelező egy gyereket fejleszteni, nőhet is magátol mint a dudva. Csak én nem ilyen anya vagyok aki ezt hagyná.

2016. aug. 6. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!