Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elmennél ugy dolgozni jó...

Elmennél ugy dolgozni jó fizetésért hogy egyedül neveled és alig látnád bölcsiskorú gyermeked?

Figyelt kérdés

Jelenleg részmunkaidőben dolgozom hogy a gyerekért tudjak élni tornákra, fejlesztésekre, orvosi kontrollkra hordani(nem beteg csak x láb felé tendál stb).

Nem egyszer hívtak már kb jol fizető állásokra(2-400 ezer/ho)

Vagy külföld vagy vezető beosztásu poziciok de este 7-ig kb fél 8-ra érnél haza plusz szombat...

Rokon nincs bébiszitterezni kéne akit szeret a gyermek.

Jelenleg ugy vagyok vele inkább a gyermekemmel vagyok de szegényen(gyt t nem itelt meg a biroság).

De tegnap talkoztam egyik exemmel és meséli hogy gyári munkásbol előléptették(egy mezei érettségivel)és 3-500 ezreket kap mutatta is)

Se családot se gyereket nem tervez, nőjét csalja.és boldog.

Én meg itt a rezsit is alig birom..

Ugy kavarog bennem sokminden.

Vagy lehet ez sors?más jol él de nincs gyereke, megint másnak van gyereke de kitartják, sokaknak házuk van hogy megse dolgoztak érte, van aki a párjával együtt keresnek/élnek jol és vannak a nyomornegyedes egyedülállok...?fogadjam el?

2016. aug. 6. 09:14
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Es ahogyan irtad is manapsag normalis munkaidos munkabol nagyon nehez megteremteni mindent ,plane ha mèg segitseged sincs,szinte lehetetlen.
2016. aug. 7. 00:35
 32/52 anonim ***** válasza:
Es ahogyan irtad is,8oras munkaidobol nagyon nehez,szinte lehetetlen megteremteni a gyereknek mindent,plane ha meg segitseged sincs,szinte lehetetlen.En soha nem itelek el senkit mert a gyerekert dolgozik es nem onmagaert.
2016. aug. 7. 00:37
 33/52 anonim ***** válasza:
Dönsd el hogy jol akarsz élni vagy gyerekel akkarsz lenni én ha kevés lenne pénzem akkor 3 év alatit nem hordanám fejlesztésre,uszásra stb ha nem lenne gond a gyerekel ,tehát ha gond van vele akkor hordanám ,mindenhová de csak akkor.
2016. aug. 7. 05:56
 34/52 A kérdező kommentje:

Nem orvosi szempontból van gond a gyerekkel hanem én látom ugy. Az orvos pl a helytelen lábtartásra annyit mondott hogy még elfogafható az eltérés, életkori sajátosságnak is bedudható, viszont valóban van esélye akár x láb vagy ludtalp kialakulásának és jol teszem hogy a megelőzésen vagyok.

És még sorolhatnám az ilyen enyhe elfogadhato dolgait amiknek van esélye romlani.ezért kattogok a fejlesztéseken.(egyéb enyhe testtartáshiba, enyhe kancsalság, nem beszél...stb)

És akkor ott vannak még az elvárások, hogy ovira szobatiszta legyen meg gyorsan tudjon önállóan enni, ezekre is ki tanítja meg, ha dolgozom azalatt is?

És persze még amimet olvasok a hasonlo korú gyerekekről a gyk-n hogy mindenki ilyenkor már felhőt napot rajzol, meg sokdarabos puzzlet kirak stb.oké, hogy eltérően fejlődnek, de gyermekem pl tud pedálozni, ismeri a színeket, mutatja mennyi idős, stb, de más meg tízig elszámol.

Szóval igen, kattogok a fejlesztésen, mert minden amiben le van maradva ugy érzem az én hibám, mert se egy normális családmintát, se gyerektársakat, joformán semmi alapdolgot nem tudok neki felmutatni.és ha még érte se mennék a bölcsibe....hát...

2016. aug. 7. 08:38
 35/52 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem meg dolgoznod kellene, tudnal neki gyerek társakat adni, es amiket leírtál abban pont a gyerek társak segítenek...

Ha a többiek nem hordanak pelust, akkor majd o is hamarabb lerakja...

Stb

A nagyobbik lanyom 8 honapos volt mikor visszamentem, a kisebbik 6 lesz.

Fontos a munka fontos a tobb havi bonuszom. Stb

A nagy mar majdnem 4 eves, táncolni, angolra jar es jovore lovagolni szeretne ezeket kikell tudni fizetni, szep dolog az ha en megyek a bolcsibe erte de szerintem sokkal szebb amikor nezem, hogy a tánc órán milyen boldogan forog... Vagy amikor egyutt fagyiztunk stb

Mivel jol keresünk, es koran visszamentem az egyetlen feltétel az volt, hogy otthon en csak gyerekekkel foglalkozom, nem takarítok stb

Kevesebb időnk van egyutt de az mint család sokkal minosegibb

2016. aug. 7. 11:46
 36/52 A kérdező kommentje:
Példádnál maradva, táncorákra sem tud járni egy kisgyerek egyedül...
2016. aug. 7. 14:57
 37/52 anonim ***** válasza:
60%

MIÉRT nem ítél tartásdíjat a bíró?! ERRE válaszolj, mert ilyen NINCS, hacsak nem az, hogy az ex full feketén dolgozik, és papíron! semmi pénze.

Ez esetben elmehetsz, és feljelentheted, akkor - míg börtönbe nem viszik - tejelni fog.

2016. aug. 9. 10:21
 38/52 anonim ***** válasza:
35%

Jó, akkor vergődj, és keresd a kifogásokkat, ennyi hülyeségre én már nem tudok mit javasolni.

Nem AKARSZ elmenni 8 órában, jó, a te dolgod, de akkor nem kell a rinya, hogy nyomorogtok, meg stb.

A gyerekednek nem KELL a fejlesztés, tök feleslegesen erőlteted rá, orvos is igazolja. Abból a pénzből és elbxott időből ezerszer hasznosabb dolgot tudnátok csinálni, de mindegy.

És boldog vagyok, csak falnak megyek az ilyen tutyimutyi mindenre van kifogásom, mert... típusú emberektől, mint te, akik csak az ügyeletes hisztijüket verik itt le.

2016. aug. 9. 10:24
 39/52 A kérdező kommentje:

Bocs már de nekem a gyermekem jövője ér többet mint ezen kívül másnak "ezerszer hasznosabb"dolga.

A kisgyermekkornak van szinte az egyik legnagyobb súlya ha az agyi, idegrendszeri fejlődést nézzük, megalapozza azt is hogy iskolakerülő bukott diák lesz e, meg betanitott munkás, vagy nem.

Az apja meg eltűnt külföldön es mivel nem büntetőügy igy hatosági megkeresés van csak nem nyomozás.tehát ha az anyja azt mondja nem lakik itthon a fia(nem tartozkodik a bejelentett lakcimén)ezek szétteszik a kezüket és megszüntetik a pert...

2016. aug. 9. 12:15
 40/52 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok pl a drogosokkal vagy felcsinált kislányokkal mennyit foglalkoztak gyermekként a szülők...

A gyermekem igy is hátránnyal indul csonka család háttere miatt.

Én nem akarok a gyerek 20 éves korában azon sirni hogy hol rontottam el

2016. aug. 9. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!