Két évesem nem hajlandó megfogni a kezemet az utcán, járdán vagy áthaladva az úttesten, elszalad előlem, milyen nevelési módszer jó a fenékre verésen kívűl?
Fiatal vagyok és nincs gyerekem, de én is azt mondom, hogy lehet baja egy gyereknek, akinek nem tudnak a szülei parancsolni. Ezt a saját szememmel láttam. Egyik osztálytársam is ezért van kórházban. Többször is tiltottak valamit a szülei, mégis megtette. Én kikaptam érte apától és nem tettem. És most nem vagyok kórházban. Nagyon szeretem az apukámat. Aki ismeri személyesen is, az tudja miért.
13/F
Ut elotti
Tnem artol irtam h kerdezo megtudja oldani hanem pl màs anya mrgtudja oldani bunti nelkul is.
Utolso màs pszichologusok meg mast mondanak...talan a tied le van maradva.
Akk pontozzunk.
Attól egy gyerek nem lesz "megfélelmített", hogy kap, ha az útra szaladgálna. Csak leszokik az útraszaladgálásról. Még mindig jobb ez, mint a kérdező sikertelen módszerei, mert előbbi legalább működött, a kérdezőé viszont nem és vidáman kiszaladgál az útra a gyereke.
Nyilvánvaló, hogy a "megfélelmítős" sem így nevel, átlagos, egyszerű dolgokban. Viszont közvetlen életveszélyt okozó dolgoknál, amit a mellékelt ábra mutatja, van, akinél nem működik más. Esetleg működHET más, de túl hosszadalmas és mikor életveszélyes helyzetekről van szó, akkor vannak szülők akik számára nem járható a finom, de hosszadalmas módszer, mert az a gyereket újra és újra kiteheti az életveszélynek.
Most komolyan ilyen hülyeségeket, hogy hát ez se működik az se működik, vedd el a játékát pár alkalom után megtanulja? De jó! Akkor már csak pár alkalommal szalad ki az útra, és akkor mindig elveszem a játékot és lehet később nem fog? Reméljük ez alatt a pár alkalom alatt nem ütik el akkor.
Tekintve hogy a helyzetet csak az anya ìteli meg veszélyesnek ergo a gyereknek pont ugyanaz mint egyéb màs tiltott dolog, valószínűsìtem, hogy azok a módszerek amelyek az egyéb dolgaira bevàltak, beválnának most is.
De ilyen vérmes, lepontozó, büntetésért hajrázó anyák között elvész a halk jó szó.
34# bevagy rúgva?
Konkrétan itt magyarázol h ilyen meg olyan szar a bünti,meglehet oldani másképp is bla bla... utána meg ellentmondasz magadnak. Akkor most fejtsd már ki,hogy megtudja oldani a kérdező bünti nélkül v sem?
Mert aztírod,más anya megtudja,te nem a kérdezőről írsz:D
Akkor mit kapálózól itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!