Két évesem nem hajlandó megfogni a kezemet az utcán, járdán vagy áthaladva az úttesten, elszalad előlem, milyen nevelési módszer jó a fenékre verésen kívűl?
17# te tényleg egy kutyához hasonlítasz egy gyereket? Beteg vagy?
Én sem vertem még rá a gyerekem seggére,de amit te írsz utolsó az tulzás! Én is kaptam a szüleimtől nem egyszer,mégsem féltem tőlük soha! Nagyon jó szülők. Egyébként pont egy hasonló miatt,mikor a nyílt utcán megfordultam szétnézés nélkül a biciklimmel és majdnem elcsapott az autó! Igen,ott kaptam tőlük,mégsem vagyok lelki nyomorék.
23-as, hol szerepelt benne a hasonlítás szó? Vagy bármi utalás a hasonlításra? Én két fogalmat írtam le példának, és odaírtam, hogy fordítsa le a gyerek nyelvére.
Az, hogy ez egyes embereknek nem sikerül, nem az én szegénységi bizonyítványom.
Egy gyerek értelmesebb, mint gondolnànk, csak érteni kellene a nyelvén.
Hiaba h törölték a válaszom a büntetésben nem làtok màst csak azt hogy az a szülőnek feszültsèglevezetést szolgál a gyermeken, tekintve elsősorban azt hogy mashogy is megildhato lenne mindrn ha akarnák.
Fenyítésre nincs magyarázat akármilyen szépen is fogalmazzák az indokot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!