Szóvá tennétek anyósotoknak, ha ott van nálla a gyereketek, és nyers sóska levéllel eteti? Vagy csak nekem furcsa?
ma tettem oda ebédet, és reggelit is! oda adta nekik! Söt! Még jutott a mamának is!Egyébként elötte szolunk, hogy vuhetnénk a gyerekeket? Azért ez a minimum, hogy megkérdem. Nekem a szabik a szünetekre mennek el.(öszi-tavaszi-téli szünet).Férjem vállalkozo, neki muszály menni, ö a fö kenyérkeresö!
Viszont az ételekkel kapcsolatban, anyósomnak van egy másik fia, annak is két gyereke(10-15 évesek)azokat meg állandóan ellátja minden joval. Söt! Ha a kisebbik jön haza a sulibol, ott ebédel a mamánál, mert nem fizetik neki a menzát a szülei! Igy ugy gondoltam, a másik két unokája mivel különb, hogy azoknak meg sokszor nem ad!Ebböl következtettem, hogy nem teszek oda!
10 éves ha megy délben, akkor ott az egész délelőtt főzni rá. Ráadásul 10 évessel már le lehet ülni beszélgetni,mond el mi volt az iskolában stb... nem kell szaladgálni utána, nem annyira fárasztó.
Ha reggel viszed a két kicsit, nem biztos hogy jut ideje főzni. Nem kell rosszat gondolni, lehet csak ennyi a titok nyitja:)
"De honnan vett a nagyi november közepén nyers sóskalevelet??? :O :O :O...."
Lehet off, de mi ebben az érdekes? A sóska az egy ilyen dolog. Szerintem meg inkább még csak november közepe van, ráadásul szokatlanul meleg, nincs abban semmi érdekes, hogy még nem fagyott ki. Egy hete csináltunk mi is friss sóskából mártást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!