Ez csak nekem furcsa? Egy 8 éves kisfiút tényleg az édesanyja öltöztet-vetkőztet, fürdet? (bár mivel zuhanyról van szó, itt aláírom kellhet a segítség) Tényleg folyamatos felügyeletre szorul?
Oltoznie mar egyedul kellene... nekem 3 eves a fiam es nem keresem egre foldre ha nem latom ket percre.
az iskklaban is egyedul kell oltoznie...
Szerintem az anyuka maximum kicsit túl aggódós... van ilyen. Ezt arra értem, hogy keresi ha nem látja. Vagy csak tudja, hogy mire képes felügyelet nélkül a Duracell nyuszija :D.
Zuhanyzásnál szerintem kell még a segítség egy 8 évesnek. Ez normális.
Öltözés-vetkőzést már egyedül kellene tudnia ,de attól függ, hogy az anyuka mennyire vesz részt benne, csak segít kicsit, megigazgatja, ilyesmi, vagy teljesen ő húzza fel/le a ruhát mint egy kisgyereknél..
3-as: erotikus kötődés??? mi van????!!!
Attól, hogy nem tudsz róla, létezik ilyen. Még gyereknevelési szakkönyvek is megemlítik.
(3-as)
Teljesen egészséges kisfiú, biztosan tudom, mert elég közeli ismerősök, csak messziről jöttek (É-Magyarországról Ny-Mo-ra).
Teljesen felügyelet nélkül sosem volt, mert vagy a nővére vigyázott rá, vagy látta valamelyikünk a konyhaajtóból, h merre van.
Az erotikus kötődésre én is néztem egyet.
8 éves a fiam. egyedül öltözik, de van hogy nem bírja felhúzni a zokniját, vagy levenni a trikóját...csak ha kéri akkor segítek. A nagyszülők persze szivesen öltöztetik, ő meg eljátssza hogy nem képes egyedül :)
Egyedül tusol, és már szégyenlős előttem! :)
Ezeket azért írtam le, mert igazából sosem volt önállóságból kiemelkedő gyerek....de már erre a korra Ő is igényli egyedül végezni a dolgait. Ezt a részét furcsállom.
Azt inkább megértem, hogy nem hagyják együl, látótávolságban kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!