A férjem tényleg nagyon jó apa, mindenben kiveszi a részét a gyerekkel kapcsolatban.
Másfél éves a kicsi, most jó egy hete a nagyszüleinél van. Skype-on szoktunk beszélni, főleg a nagyszülőkkel, a gyerek látótérben játszik inkább.
A férjem úgy 10 perc után megunja és megy dolgára.
Nem akarok rákérdezni vagy csesztetni, mert amúgy tényleg nagyon szeretetteljesen bánik vele. De furcsa számomra, hogy ilyenkor neki vajon nem hiányzik, vagy miért ez a hozzáállás?
2015. júl. 19. 01:18
1/8 anonim válasza:
azert ilyen a hozzaallasa ,mert pont nem erdekli a fia.sajnos nagy igazsag ,hogy minden no maganak szul.hallottam itt ott ,hogy apuka jatszik a gyerekkel ,megetet ,furdeti ,de en ilyent a kornyezetemben meg a sajat peldambol kiindulva ,sosem tapasztaltam.pedig a ferjem is "nagyon szereti" meg "mindent megtesz erte".nos ez kimerul abban ,hogy az irodaban ul napi 8 orat max ,majd ha hazaert gugyog neki ket sort es beul a szamitogep ele ,mert "dolga van" ,es rajtakapom hogy jatszik.:) soha egyszer tisztaba nem tette ,vagy vigyazott volna ra attol tobbet mig lezuhanyzom.egyszeruen nem erdekli ez a ferfiakat sajnalom.de tisztelet a kivetelnek:)
2015. júl. 19. 03:22
2/8 anonim válasza:
Konkrétan mi ezzel a problema? 10 percben mindent el lehet mondani, ami aznap történt. Csak nagyon kevés ember számára szórakoztató egy másfél évest nézni a képernyőn, aki csak játszik. Nincs itt semmi ellentmondás. Hiányzik neki, majd játszik vele, ha ott lesz a gyerek. Mit kellene csinálnia, le nyalni a képernyőt?
2015. júl. 19. 06:05
3/8 anonim válasza:
Egyet értek.
Mert pasi, azért csinálja. Más a kötődés "minősége".
De attól még nem rossz vagy jó apuka valaki.
Tudja, hogy a gyerek jó helyen van, jól érzi magát.
Megy ő is kicsit pihenni, magával foglalkozni.
2015. júl. 19. 06:49
4/8 anonim válasza:
mi eben az ellent mondás ? semmi megtudta amit kellet hogy jol van jol érzi magát és kész .
2015. júl. 19. 07:04
5/8 anonim válasza:
Mi ebben az ellentmondás? Én se nézném 10 percnél tovább, ahogy játszik, mit nézzek? Jó helyen van, jól van, egész nap kellene csodálni skypon? És majd jön a sok ősanya, aki szerint válj is el egyből :))
2015. júl. 19. 07:43
6/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazatok lehet. Virtuálisan nem annyira interaktív, mint élőben és ez az oka. Gondolom a gyereket hasonló okból nem köti le a dolog. Az elején egy-két percig integet, mutogat, "beszél", aztán megy játszani, csak néha néz fel, hogy látjuk-e még.
2015. júl. 19. 07:53
7/8 anonim válasza:
Én a saját 2,5 éves lányommal nem tudok órákig beszélni telefonon, ha nagyon ritkán a nagyinál hagyom.
Sőt, mivel egyedül nevelem, örülök annak a pár óra kikapcsolódásnak, nem vágyom arra, hogy a szabadidőmben is a gyerekkel beszéljek.
Semmi fura nincs a férjed viselkedésében, pláne, hogy egy másfél évessel még nem is igazán tudsz a szó valódi értelmében beszélgetni.
2015. júl. 19. 09:01
8/8 anonim válasza:
2 hete tettél fel egy kérdést amiben pár napja már lent volt a gyerek...tehát nem jó egy hete hanem 3 hete van távol.
gondolom már a férjednek is a töke tele van, a szüleiddel meg mit beszélgessen skypeon órákig???
szerintem te vagy a fura, egész nyárra lerakod a 1,5 évesed, hogy tanulj egy vizsgára, de azért minden este álljon mindenki haptákba, mert te skypeon akarsz csacsogni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!