Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljes ellentmondás?

Teljes ellentmondás?

Figyelt kérdés

Olvasgatom, hogy mi segíti és mi gátolja a teherbeesést.

Egyes honlapokon magasztalják a tejet, tejtermékeket, de más honlapokon lehúzzák(idézem): "Tej stop!

Kerüld a tejtermékeket (a tejfogyasztás, a nők termékenysége drasztikusan csökken az életkor előrehaladtával)."

Harmincas éveim közepén járok, és az első babánkat tervezzük. Akkor most szabad vagy sem a tej(termékek)?

2014. febr. 7. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább nem...Azért sem, mert miómát okoz, sajnos nekem ez most derült ki...Sok sikert a babához!
2014. febr. 7. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a helyzet a tejjel, de szerintem mértékkel fogyasztható. Kezdj folsavat vagy terhesvitamint szedni ha babát szeretnétek, arra tutira szüksége van a szervezetnek.
2014. febr. 7. 13:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Jobbulást kívánok neked!

2014. febr. 7. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért készülsz eleve arra, hogy nehéz lesz a teherbe esés? Esetleg van okod rá? Mert ha nincs akkor ne olvasgass ilyeneket, hanem hajrá! :) biztos van ezekben valami, de azokban az esetekben, amikor valami miatt nehezített a teherbe esés...
2014. febr. 7. 13:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az az igazság, hogy nem tudom van-e okom parázni. Nem is parázok tulajdonképpen, csak a korom miatt jobb lenne, ha nem telnének el hosszú hónapok mire beüt a baba. És nehogymár ilyenen csússzak el, hogy túl sok tejet iszom. :)

2014. febr. 7. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, iszol-e tejet.

Ha nincs szervi bajod, nincs az a tej, ami akadályozná a teherbe esést.

Ha meddő vagy, hiába nem iszol tejet, nem lesz baba.

Én rengeteg tejterméket fogyasztok, és 2. hónapban besikerült. És hányingerre is egyedül a hideg tej ivása vált be.

37N

2014. febr. 7. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Mellesleg totál értelmetlen a mondat, amit idéztél. Kb. ennyit ér az a honlap, amit olvastál...

A tejfogyasztás drasztikusan csökken? (Ezt írják...)

A tejterméket egyedül a laktóz- és tejfehérje-érzékenyeknek kell kerülni.

6.

2014. febr. 7. 14:01
 8/9 H_Vivien ***** válasza:
Én is a harmincas éveim közepén járok, és most vagyok a 19. hétben az első babámmal. Világ életemben szerettem a tejet és a tejtermékeket, de amióta terhes vagyok, azóta szó szerint tejfüggő vagyok. Mondtam az orvosnak, hogy nagyon kívánom a tejet, mire azt mondta, hogy akkor nosza. Mondtam, hogy tartok tőle, hogy baja lesz a babámnak, mert sok helyen írták, hogy árthat. Erre jó példát kaptam... Egy az orvosunk a nővéremmel, akinek már van két kislánya és most várja a harmadikat. Szerintem nővérem életemben nem ivott egy korty tejet sem, a nagyobbik lánya tejérzékeny, a kisebbik laktózérzékeny. Ennyit erről. És emelett a sok tejivás mellet az első komoly, tesztes próbálkozásra összejött a kisfiam :) Úgyhogy szerintem ne a tejivással törődj :) Sok sikert kívánok Neked :)
2014. febr. 7. 14:16
 9/9 A kérdező kommentje:
KEdves vivien, a terhességet megelőző időszakra gondoltam. Nyilván a terhesség alatt nagyon ajánlott a tej a kalcium, fehérje stb. miatt.. :)
2014. febr. 7. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!