Ilyen furcsa játékot más kisgyerek is játszik?
15 hónapos lányunk legújabb fejlesztése, hogy vakot játszik.
Felhúz a fejére valamilyen ruhadarabot, beigazítja, hogy az orra kilógjon és kapjon levegőt, aztán vakon mászkál a lakásban.
A legmegdöbbentőbb, hogy úgy tájékozódik, mint egy profi denevér. Eleinte óvatosan neki-nekikoccant falnak, bútornak, de néhány kör után betanulta a szoba berendezését és szinte centis pontossággal kerüli ki az akadályokat.
Ilyennel még nem találkoztam gyerekeknél, igazából azt se tudom, mit gondoljak. Rohangálunk utána, hogy elkapjuk, ha valami keménybe gyalogolna bele, de nem. Tapogatás, minden nélkül a fal előtt 10 centivel elfordul jobbra, aztán pontos balkanyarral bemegy a szobájába is és ott se megy neki semminek.
Az én 2 évesem is játszik ilyet kb 1 éves kora óta, sőt, ő még kacag is ha nekimegy valaminek. (velem ellentétben..)
A szomszéd kislány is szokott ezzel szórakozni, sőt ő még kismotorozni is szokott így ... :D vakmerő egy nőszemély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!