Szóvá tennétek anyósotoknak, ha ott van nálla a gyereketek, és nyers sóska levéllel eteti? Vagy csak nekem furcsa?
A nyers sóskát én is ettem gyerekkoromban, a fiam is szereti. Anyukám még a paprikát is a kezébe adja, azt rágcsálja, mint más az almát. Viszont ebédet mindig kapnak, én néha eltolom, mert pont úgy jön ki, hogy csak este 5 felé tudunk meleg ételt összerakni, de akkor kap szendvicset és gyümölcsöt ebédre is. Ha nem eszik meg az ebédet, mert babasztrájk van, az más, akkor ők is kicsit éheznek utána egy alvás erejéig és újra próbálkozunk. JA és nálunk az ebéd pl. 1-fél2 körül van, de előtte 10 körül gyümölcsözünk.
Szóval: Miért nem ad ebédet neki?
Nekünk óvodában volt egy kis kertünk. Ott volt sóska is, és nyersen ettük. Óvonői felügyelettel persze előtte megmostuk. Nagyon szerettük.
Nem értem mi a bajod a nyers sóskával. Hogy nyers? Nem hal bele, nekem minden ovis csoptársam elmúlt már 30 éves.
A nyers sóska evése (mosva) semmivel sem másabb, mintha zöldborsót, sárgarépát vagy éppen almát enne (tisztán természetesen).
Az viszont fura, hogy ebédet nem ad nekik. Nem telik neki rá vagy nem jut eszébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!