Szóvá tennétek anyósotoknak, ha ott van nálla a gyereketek, és nyers sóska levéllel eteti? Vagy csak nekem furcsa?
szerintem semmi fura nincs anyósodban...
nálunk ha anyósom vigyázott a gyerekre akkor vittem mindkettőjüknek ebédet, mert anyós nem főzött az unokázás mellett, egyébként is csak délután főzött.
anyám meg mindig mirelit pulykamellet süt ki a gyereknek ebédre, mondván ő nem vonul el a konyhába ha ott a beteg gyerek. szerintem igaza van, a gyereknek sem lesz baja ha ilyet eszik 2 havonta 1x...
a nyers sóska kóstoltatása meg tök jó dolog! szerintem ez beletartozik a szülői munkakörbe, hogy megismertetjük a világot, a nyers zöldségeket megkóstoltatjuk velük... alap lenne :) fura, hogy te meg ezt tartod furának :D
legközelebb mikor viszed a gyerekeket, akkor vigyél ebédet. de az se lenne baj, hogy ha már anyósod szívességet tesz, hogy nem csak lerakod a gyerekeket, hanem megkérdezed, hogy mire van szüksége ezidő alatt, mit vigyél? nekem anyukám pl. mindig kéri, hogy vigyek játékokat... lehet nálatok is kiderülne még pár dolog. azért ennyit meg kéne beszélnetek
42!
Direkt azért nevel a szobában soskat, hogy az unokakat azzal etethesse, még télen is 😂😂😂
köszönöm a válaszokat! A soska ott található a kertjében!Ott szokták szedni! Van igazság amit irtok, hogy tegyek oda ebédet!
kedves utolsó! Mégis kire hagyná az ember a gyereket, ha betegek, amikor a munkahelyen nem tolerálják? persze azért örülök neki, hogy vigyáz rájuk, ha kell.
Amit még nem írtak: hirtelen bevásárlás! Milyen messze van a bolt?
Ha betegek a gyerekek az csak aznap reggel derül ki, nem biztos, hogy van ideje meg ereje még gyorsan elszaladni és 3 emberre elég kaját venni így azt adja ami van otthon.
Én huszonévesem éltem egyedül, és sokszor előfordult, hogy mondjuk volt otthon még egy szelet sült hús, meg két zsemle, aznapra az nekem elég volt és csak másnap mentem boltba. Ha jött volna valaki azt már nem tudjuk elosztani több felé, nem raktam volna ki elé 1 szelet húst. Anyós is lehet ilyen helyzetben ha egyedül él.
De az is lehet h simán nem bír annyit hazacipelni.
Ha nem akarsz konfliktusba kerülni vele, a legegyszerűbb ha viszel reggel a gyerekekkel együtt kaját is és azt mondod,h nem akarom a mamát főzéssel terhelni, így hálálom meg h vigyáz a gyerekekre.
Amikor a mamám 70 éves volt, mi már nagyobbak voltunk, nem kellett ránk vigyázni, de anyu mindig vitt neki egy adag kaját amikor ment látogatni, mama ugyanis napokig ugyanazt ette, nehéz volt neki eltalálni az arányt 1 emberre és akkor örült h van egy adag változatosság:)
Ja meg 70 évesen már az étvágya se volt olyan, sokkal kevesebbet evett, ezért ritkábban is vásárolt, kevés dolgot tartott otthon, megrágni se bírt már mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!