Szóvá tennétek anyósotoknak, ha ott van nálla a gyereketek, és nyers sóska levéllel eteti? Vagy csak nekem furcsa?
20-as vagyok: ja, és nem furcsa a nyers sóskalevél, én is szerettem gyerekként és én is adok a gyereknek :-)
Az, ha nagy mennyiségben (!!!) ad kockacukrot ebéd helyett, az sokkal jobban zavarna.
De igazából most mi zavar,hogy nem ad nekik ebédet? Vagy hogy sóskát ettek?
Én sosem értettem azokat akik egyenesen elmondanák a problémájukat/kérdésüket/kérésüket a másiknak ,hanem kérdést ír ki és mással beszéli meg.
Kérdezz rá,hogy miért nem ad ebédet ,vagy megfelel-e neki ha te megfőzöd és reggel a gyerekekkel együtt odaviszed így csak eléjük kell tenni. De simán lehet,hogy úgy gondolja ha hazaviszed őket akkor esznek. Ez csak pár egyszerű kérdés és tisztázódnak a dolgok.
én is ettem nyersen sóskát,sajna most nem jutok hozzá.
amugy miért nincsenek oviban a gyerekek?
megbeszélted az elején anyossal h számitanál arra h nála ebédeljenek vagy ezt te természetesnek gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!