Szóvá tennétek anyósotoknak, ha ott van nálla a gyereketek, és nyers sóska levéllel eteti? Vagy csak nekem furcsa?
Semmit.
Én lehet, hogy anno megjártam a sóskával. Anyám szedett '86-ban, amikor három éves voltam. Másnap bejelentették, hogy pár napja felrobbant Csernobil, csak addig maszatoltak az infóval. Szóval én radioaktív sóskát ettem...
Én mikor kicsi voltam hátramentem a kertvégébe és frissen szedve, mosatlanul ettem a sóskát.
Mért nem kéred meg anyósodat, hogy legyen szíves ebédet adni a gyerekeknek? Ha nincs kedve főzni előző este te megcsinálod.
Örülnék, hogy
1. megeszi a gyerek
2. nem nyalókával etetik
A sóska élelmiszer, zöldség, semmi baja nem lesz tőle, ha nyersen eszi.
13 órakor még nem ebédeltek? Na bumm. Velünk is előfordult már hasonló szörnyűség. Vagy nálatok pontban 12-kor ott gőzölög a húsleves a vasalt damasztabroszon mindennap?
O tesz neked szivesseget, hogy vigyaz a gyerekedre !
Ezekutan talan nem ilyen stilusban kellene beszelni rola. Add be bolcsodebe ott majd eszik mast.
Mennyi idősek a gyerekek? Lehet, hogy tényleg fárasztó neki.
Milyen gyakran vannak ott? Csomagolj nekik ebédet, vagy néha rendeljetek anyósodhoz (ha nála vannak ilyenkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!