Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szóvá tennétek anyósotoknak,...

Szóvá tennétek anyósotoknak, ha ott van nálla a gyereketek, és nyers sóska levéllel eteti? Vagy csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés
Dolgozom, és ha vigyázni kell a gyerekeimre, csak ö van! Viszont sokszor mire megyek értük, 13 óra fele, ebédet sokszor nem ad nekik, de elöfordult már, hogy nyersen szedett(mosott) Sóskát ették a gyerekeim.Normális dolog ez, vagy csak nekem furcsa?
2015. nov. 11. 14:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
21%

Semmit.

Én lehet, hogy anno megjártam a sóskával. Anyám szedett '86-ban, amikor három éves voltam. Másnap bejelentették, hogy pár napja felrobbant Csernobil, csak addig maszatoltak az infóval. Szóval én radioaktív sóskát ettem...

2015. nov. 11. 14:27
 12/54 anonim ***** válasza:
89%
Provokálja magát?... :O Azt meg hogyan?
2015. nov. 11. 14:30
 13/54 anonim ***** válasza:
83%
Ja, lehet ő úgy gondolja, az ebédjükről már te akarsz gondoskodni. Beszéljétek meg, utána szerintem fog nekik is adni ebédet.
2015. nov. 11. 14:31
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ő későn ebédelős típus? Mindenképpen kérdezz rá kedvesen.
2015. nov. 11. 14:34
 15/54 A kérdező kommentje:
ugy gondolom a provokáciot, hogy direkt adja nekik, aminek ugy gondolja, nem örülök!És talán teher neki a gyerek. Ezt igaz nem mondja, de ugy igazábol néha ugy érzem. Vagy volt, hogy kockacukorral, meg száritott kenyérhajjal etette. Amit szintén nem vettem jo néven, ha normális kaját nem tud nekik adni.
2015. nov. 11. 14:36
 16/54 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor kicsi voltam hátramentem a kertvégébe és frissen szedve, mosatlanul ettem a sóskát.

Mért nem kéred meg anyósodat, hogy legyen szíves ebédet adni a gyerekeknek? Ha nincs kedve főzni előző este te megcsinálod.

2015. nov. 11. 14:36
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy gondolja, hogy az ebéd már legyen a te feladatod...
2015. nov. 11. 14:37
 18/54 anonim ***** válasza:
85%

Örülnék, hogy

1. megeszi a gyerek

2. nem nyalókával etetik

A sóska élelmiszer, zöldség, semmi baja nem lesz tőle, ha nyersen eszi.

13 órakor még nem ebédeltek? Na bumm. Velünk is előfordult már hasonló szörnyűség. Vagy nálatok pontban 12-kor ott gőzölög a húsleves a vasalt damasztabroszon mindennap?

2015. nov. 11. 14:40
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

O tesz neked szivesseget, hogy vigyaz a gyerekedre !

Ezekutan talan nem ilyen stilusban kellene beszelni rola. Add be bolcsodebe ott majd eszik mast.

2015. nov. 11. 14:43
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idősek a gyerekek? Lehet, hogy tényleg fárasztó neki.

Milyen gyakran vannak ott? Csomagolj nekik ebédet, vagy néha rendeljetek anyósodhoz (ha nála vannak ilyenkor).

2015. nov. 11. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!