Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?
Akár fiú,akár lány a gyerek,semeddig sem.Attól hogy pici ne bámulja senki se meztelenül.Felelőtlenség.
A gyerek meg kínós,megalázó helyzetbe kerülhet később is,összefuthat ismerősökkel is ha már iskolás korú akkor nagyon égő.
De már 6-7 éves gyerekben is van szeméremérzet normál esetben.
felelőtlenség? jó mert te eleve abból indulsz ki h mindenki agybeteg aki a strandokon van :)
mi nagyon sokáig jártunk ismerős családokkal nudicampingekbe nyaralni, és igazából akkor kezdtek csak a srácok szégyenlősködni, mikor kezdett felállni nekik a legváratlanabb helyzetekben is, de mivel természetes helyzetnek vették, önmagában a meztelenség senkiben nem merült fel problémaként 12-13 évesként se.
szal sztem ez a kérdés is amolyan vihar egy lavor vízben, kicsit túldimenzionáljuk, hát ugyan mi különös lenne abban, ha egy kisgyerek ruhátlanul fürdik a strandon? csak a magyar ennyire korlátolt egyébként, amikor szinte bármelyik nyugati ruhás strandon vagyunk, érdekes, hogy a kutyát nem érdekli az se, ha jön egy csapat srác, vagy vegyesen fiúk-lányok és ott ökörködnek meztelenül. a magyarba valahogy extrém módon bele szorult a szeméremérzet, és nagyon nehéz tőle szabadulni.
82,83 rólad már írtak te hol ferfi,hol nő,hol családos vagy,mindig hazudozol mar figyelmeztettek máok!
Nem normális 7-8 éves már iskolás gyerek,iskolas gyerek meg nem fog akarki előtt meztelenkedni.Az màr êgő.
Nudista strandot ne keverjük ide,az pont a meztelenséget kedvelő strandoloknak van kitalálva!Oda azok járnak.
Meztelenségről annyit hogy már az ősember is ruhát készített,de a nomád népek is ágyékkötöt és levélből szoknyát csinálnak,hordanak.
Nem helyénvaló,vannak kijelölt helyek ha valaki szeret meztelenkedni.
A szemeremérzet az jó dolog,akiben ez nincs nem tud a teste felett rendelkezni és van hogy nem tudja mit illik, mit nem,és hol van ennek a helye,hol nem.
Nudistaként nevelkedett,ilyen helyekre cipelt gyerekeknêl hallottam ilyet,le is írtak ilyen storyt!Volt hogy oviba meleg volt fürdőruciba öltöztek a gyerekek és levetett mindent kisétált egy kisgyerek úgy, mindeki kinevette és csak sírt,mire elmagyarázták az ovónők mért csúfolták ki és hogy akárhol nem szabad ilyet csinálni,meg van ennek is a helye,később anyukájától megkérdezte neki mért nem mondta senki.
Jobb mint a magamutógatás a szemérmesség.
Szerintem 2 éves kor alatt. De nem is értem, miért kellene meztelenül lennie! Felháborító! Itt a helyi strandon is láttam a legutóbb egy másfél-két év körüli fiúcskát, meztelenül. Jó, hogy kicsi, de minek mutogatni?! Sose értettem. Aki írta, h 10-11 évesen fehér átlátszó bugyi, meg hogy nő már a melle, hát az sokkolt!
12 éves lány vagyok.
88
hát tudod, láttam én már ennél különbet is ...
Mondjuk az is tény h a magyar nagyon prűd, de még így is előfordul olykor h meglepően "nagyokat" hagynak meztelenül strandon. hát fene tudja, végül is ha magát a gyereket ez nem zavar ja, akkor sztem addig nincs gond. ha meg őt elkezdi zavarni, akkor nyilván úgyis mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!