Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig lehet egy...

Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam a strandon,éppen kint napoztam és erre mit veszek észre? egy kislány teljesen meztelenül sétált egy másik gyerekkel kint a parton,mit ne mondjak volt körülbelül 7-8 éves,szerintetek illik ennyi idősen meztelenül hagyni? mondjuk engem nem igazán zavar,de másokat igenis zavarhat.
2015. júl. 4. 07:29
 81/94 anonim ***** válasza:
79%

Akár fiú,akár lány a gyerek,semeddig sem.Attól hogy pici ne bámulja senki se meztelenül.Felelőtlenség.

A gyerek meg kínós,megalázó helyzetbe kerülhet később is,összefuthat ismerősökkel is ha már iskolás korú akkor nagyon égő.

De már 6-7 éves gyerekben is van szeméremérzet normál esetben.

2015. aug. 31. 22:10
 82/94 anonim ***** válasza:
73%

felelőtlenség? jó mert te eleve abból indulsz ki h mindenki agybeteg aki a strandokon van :)

mi nagyon sokáig jártunk ismerős családokkal nudicampingekbe nyaralni, és igazából akkor kezdtek csak a srácok szégyenlősködni, mikor kezdett felállni nekik a legváratlanabb helyzetekben is, de mivel természetes helyzetnek vették, önmagában a meztelenség senkiben nem merült fel problémaként 12-13 évesként se.

szal sztem ez a kérdés is amolyan vihar egy lavor vízben, kicsit túldimenzionáljuk, hát ugyan mi különös lenne abban, ha egy kisgyerek ruhátlanul fürdik a strandon? csak a magyar ennyire korlátolt egyébként, amikor szinte bármelyik nyugati ruhás strandon vagyunk, érdekes, hogy a kutyát nem érdekli az se, ha jön egy csapat srác, vagy vegyesen fiúk-lányok és ott ökörködnek meztelenül. a magyarba valahogy extrém módon bele szorult a szeméremérzet, és nagyon nehéz tőle szabadulni.

2015. aug. 31. 22:55
 83/94 anonim ***** válasza:
73%
most látom, a kérdésben 7-8 éves korról van szó .... hát ne viccelj, bőven! teljesen természetes ...
2015. aug. 31. 22:55
 84/94 anonim ***** válasza:
26%

82,83 rólad már írtak te hol ferfi,hol nő,hol családos vagy,mindig hazudozol mar figyelmeztettek máok!

Nem normális 7-8 éves már iskolás gyerek,iskolas gyerek meg nem fog akarki előtt meztelenkedni.Az màr êgő.

Nudista strandot ne keverjük ide,az pont a meztelenséget kedvelő strandoloknak van kitalálva!Oda azok járnak.

Meztelenségről annyit hogy már az ősember is ruhát készített,de a nomád népek is ágyékkötöt és levélből szoknyát csinálnak,hordanak.

Nem helyénvaló,vannak kijelölt helyek ha valaki szeret meztelenkedni.

2015. szept. 4. 22:33
 85/94 anonim ***** válasza:
53%

A szemeremérzet az jó dolog,akiben ez nincs nem tud a teste felett rendelkezni és van hogy nem tudja mit illik, mit nem,és hol van ennek a helye,hol nem.

Nudistaként nevelkedett,ilyen helyekre cipelt gyerekeknêl hallottam ilyet,le is írtak ilyen storyt!Volt hogy oviba meleg volt fürdőruciba öltöztek a gyerekek és levetett mindent kisétált egy kisgyerek úgy, mindeki kinevette és csak sírt,mire elmagyarázták az ovónők mért csúfolták ki és hogy akárhol nem szabad ilyet csinálni,meg van ennek is a helye,később anyukájától megkérdezte neki mért nem mondta senki.

Jobb mint a magamutógatás a szemérmesség.

2015. szept. 4. 22:40
 86/94 anonim válasza:
53%
Szerintem 5-6 éves korig nem gond ha pucéran van egy gyerek,(vízbe nem engedném úgy). de 7-8 évesen azért már ne legyen meztelenül! max otthon.
2015. okt. 5. 20:38
 87/94 anonim ***** válasza:
69%
5-6 éves is már nagy.6 éves gyerek már iskolás korú,egyáltalán nem kell hogy nyilvános helyen meztelenül mászkáljon,bárki láthassa.7-8 éves meg már nagy,bugyit el lehet viselni.
2015. okt. 11. 21:54
 88/94 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem 2 éves kor alatt. De nem is értem, miért kellene meztelenül lennie! Felháborító! Itt a helyi strandon is láttam a legutóbb egy másfél-két év körüli fiúcskát, meztelenül. Jó, hogy kicsi, de minek mutogatni?! Sose értettem. Aki írta, h 10-11 évesen fehér átlátszó bugyi, meg hogy nő már a melle, hát az sokkolt!

12 éves lány vagyok.

2017. júl. 18. 17:10
 89/94 anonim ***** válasza:
65%
Semeddig.
2017. júl. 18. 17:35
 90/94 anonim ***** válasza:
90%

88

hát tudod, láttam én már ennél különbet is ...

Mondjuk az is tény h a magyar nagyon prűd, de még így is előfordul olykor h meglepően "nagyokat" hagynak meztelenül strandon. hát fene tudja, végül is ha magát a gyereket ez nem zavar ja, akkor sztem addig nincs gond. ha meg őt elkezdi zavarni, akkor nyilván úgyis mondja.

2017. júl. 19. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!