3 éves kislány 16 kg és 99 cm. Átlagos vagy nagynak számít?
Az én lányomat le szokták picikézni. Ő is nemsokára 3 lesz, 95 cm magas. De csak 13,5 kg. Szerintem a lányod talán egy picit magasabb mint a kortársai.
Akkor én mit mondjak? :) 3 éves lesz 2 hónap múlva a lányunk. 11.8 kg és 93 cm.
Bár pehelykönnyű, nem csontsovány. Senki meg nem mondaná, hogy csak ennyi.
Szerintem talán magasabb az átlagnál a lányod, de csak picivel. Legalábbis, hogy látom a körülöttünk lévő hároméveseket. Olyan 92-96 között vannak. Nem hinném, hogy égimeszelő lesz. Azt azért túlzás lenne mondani.
Én nem írtam, hogy te állítottál ilyet. Hol írtam ilyet? ÉN nem mondanám, hogy égimeszelő lesz, lehet, hogy magas lesz, de nem kirívóan, mert az túlzás lenne, ha bárki ezt állítaná. Ugyan ezt jelenti, amit írtam.
Amúgy: "köszönöm a válaszokat, kedves válaszolók stb..." Nem egyből nekem ugrani, mert félre értelmezel valamit és csupán arra reagálni.
Kedves második válaszoló! Azt hiszem nem ugrottam neked, nem hurrogtalak le.. Csupán annyit írtam, hogy senki nem mondott ilyet hogy égimeszelő lesz a lányom.
De mindegy is én sem azért írtam ezt mert veszekedést akarok ebből itt szítani.
Magasabb az átlagnál.
Az enyém a 3 éves státuszon kereken 100 cm és 14,9 kg volt. Magasnak mondta a védőnő.
Akkor megnéztem a nagyobbik lányom 3 éves méreteit. 107 cm és 18 kg volt!
Viszont én 175 cm vagyok, apa meg 192.
Ti viszonylag alacsonyak vagytok, az is lehet, hogy a lányotok most ugrott egy nagyot és majd később lelassul a növekedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!