3 éves kislány 16 kg és 99 cm. Átlagos vagy nagynak számít?
Figyelt kérdés
3 éves kislányunk 99 cm és 16 kg. Védőnő azt mondta jó nagy kislány. Azt mondta biztosan nem lesz alacsony.. Én 156 cm vagyok apa 176 szóval egyikünk sem túl magas. Szerintetek tényleg magasnak számít?2015. jún. 1. 07:52
11/12 anonim válasza:
3fiam van, az első 100cm/15kg volt 3évesen, a középső 98cm/14,5kg, a legkisebb pedig 97cm és 13kg volt 3évesen.
Szerintem mind magasságra, mind súlyra inkább nagyobb a lányod.
A nagyfiam a legnagyobb volt kiscsoportban, mikor ment, de lettek nála nagyobbak is, mikor ballagott. A középsőt olyan alacsonynak láttam, de ő is a magasak közé tartozik a csoportjában az oviban.
A kicsi szerintem meg teljesen átlagos, súlyra kicsit kisebb, pedig szerintem nem sovány. :)
12/12 anonim válasza:
Nagynak számít a nagyátlaghoz képest.
Lányom 3 évesen 104, 4 évesen 114, most 5 évesen 121 cm, súlya pedig 3 évesen 19 kg körül volt. És nem ő volt ovi kezdéskor a legmagasabb kislány.
Fiam is nagyjából olyan magas, mint a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!