4,5-5 éves kislányod mennyire "merész" az emberekkel?
Lányom az utóbbi hetekben nagyon nagy mellényre tett szert. Simán odamegy felnőttekhez, nagyobb gyerekekhez, és "beszólogat" nekik, rendre utasítgat mindenkit, okoskodik, rendezkedik..
Ne szemetelj, így nem szabad beszélni, stb...először vicces volt, rá is szóltam, hogy felnőttekkel nem beszélünk így, stb., de kezd a dolog eldurvulni, mert ugye visszakérdez, hogy de Anya, te is rámszólsz, ha eldobom a szemetet, akkor a bácsi miért dobhatja el?
Meg ilyen nagyon sokféle szitu van, nem igazán tudom hogy kezeljem....
Nektek csinál ilyet?
Köszi
:-) csinál, de nem gyakran. Legutóbb a doktorbácsinak szólt be a kisöccse miatt, hogy "őt nem szabad még ültetni", mert épp fejtartásos tesztet csinált neki.
Teljesen jogos, kis okosak :-)
Szerintem ők csak másolnak minket, amit tőlünk látnak. Nem szabad leállítani szerintem, de ha túl kínos a helyzet, akkor illik rászólni, hogy igaza van, de idegenekre nem szoktunk szólni vagy ilyesmi.
jaja, hát ezt csinálom...
Örülök, hogy írtál, köszi..olyan furinak érzem ezt az egészet, azt hittem egydeül vagyok vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!