Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kezdjek ilyen emberekkel?

Mit kezdjek ilyen emberekkel?

Figyelt kérdés

Kilencedikes lány vagyok gimiben. Szeretem az osztályom egy kisebb társaság kivételével , a legjobb barátnőm is velem van.

Szóval van egy-két ember aki viszont iszonyatosan bunkó, beképzelt és már elegem van. Az önbizalmammal amúgy is hadilábon állok néha van , néha nincs. Észrevettem ,hogy néha próbálnak rólam videót csinálni ,hogy aztán röhögjenek rajtam (nem vagyok csúnya , átlagos vagyok) nem mondok hülyeségeket meg semmi tehát nem értem. Amikor szólnak nekem , hogy gyere ide és telefon van valakinek a kezébe automatikusan elmegyek ,ma is ez történt , igyekeztem lekoptatni a csajt , de már nagyon idegesít.

Nem érdekel igazán a véleményük , de szerintem ez bárkinek rosszul esne. Idegesít ,hogy hülyének néznek ,hogy nem veszem észre. Látom ezen a lányon is ,hogy olykor nagyon pikkel rám. Pl írtunk angolból dolgozatot és nekem lett a csoportba a legjobb (de nem kérkedtem vele) és olyan gyilkos pillantásokat vettet rám.

Mit csináljak az ilyen emberekkel?

2015. febr. 3. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Ne foglalkoz velük!Nez át rajtuk
2015. febr. 3. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nézz rá a telefonjára és mosolyogj! :) :) Had idegesítse, hogy nem csak okos vagy, de szép is!
2015. febr. 3. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én egy nyugodt természetű ember vagyok szóval oda mennék szépen mosolyogva integetnék egyet a kamerába utána szép kulturáltan kitépném a kezéből a telefont és kidobnám a legközelebbi ablakon (ha emeleten vagytok hatásosabb) majd minél kedvesebb hangon megkérdezném akar e esetleg még valaki felvételt készíteni ? (ez úgy ha már 10-20 alkalommal megtették volna)
2015. febr. 3. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szard le őket.
2015. febr. 4. 00:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat ! :)))
2015. febr. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!