Mit kezdjek ilyen emberekkel?
Kilencedikes lány vagyok gimiben. Szeretem az osztályom egy kisebb társaság kivételével , a legjobb barátnőm is velem van.
Szóval van egy-két ember aki viszont iszonyatosan bunkó, beképzelt és már elegem van. Az önbizalmammal amúgy is hadilábon állok néha van , néha nincs. Észrevettem ,hogy néha próbálnak rólam videót csinálni ,hogy aztán röhögjenek rajtam (nem vagyok csúnya , átlagos vagyok) nem mondok hülyeségeket meg semmi tehát nem értem. Amikor szólnak nekem , hogy gyere ide és telefon van valakinek a kezébe automatikusan elmegyek ,ma is ez történt , igyekeztem lekoptatni a csajt , de már nagyon idegesít.
Nem érdekel igazán a véleményük , de szerintem ez bárkinek rosszul esne. Idegesít ,hogy hülyének néznek ,hogy nem veszem észre. Látom ezen a lányon is ,hogy olykor nagyon pikkel rám. Pl írtunk angolból dolgozatot és nekem lett a csoportba a legjobb (de nem kérkedtem vele) és olyan gyilkos pillantásokat vettet rám.
Mit csináljak az ilyen emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!