Hogy legyek titokzatos? Titokzatos szeretnék lenni de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Mit mondjak el magamról és mit ne hogy viselkedjek az emberekkel?
# 3/3 ma 00:16
Ez baromság, a titokzatosság pozitív dolog. Pont hogy felkelti az emberben az érdeklődést. Semmi köze nincsen a félénkséghez. Ha minden egy kérdésre választ kap az ember, hamar csak tények dobálózásává válik egy beszélgetés.
Van különbség a között, hogy valakiből harapó fogóval próbálod kiszedni a dolgokat, és még úgy sem meg..
és a között hogy beszélgetsz vele, jól el vagytok, de még sem tudsz róla szinte semmit.
Amit a kérdezőnek tudok ajánlani, sose tényszerűen közöld a választ, hagyj nyitott kérdéseket, néha vicceld el.
Ami még szorosan kötődik ehhez a kiszámíthatatlanság. Légy kiszámíthatatlan, de vigyázz.. ne megbízhatatlan :)
Amúgy ha kicsit bővebben kifejtenéd hogy mi célból akarsz "titokzatos lenni", biztosan mélyebb tanácsokat tudnék/tudnának adni.
Szándékosan ne titokzatoskodj, mert az iszonyú idegesítő tud lenni. Feltűnő, ha izzadságszaga van.
Ha nem fosod a szót állandóan, hanem többnyire csak figyelsz és jó hallgatóság vagy, akkor az már valahol titokzatosnak számít, de jó értelemben.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem szerencsés hosszútávon, sőt van akinek elsőre is idegesítő.
Én sokszor kaptam meg, hogy titokzatos vagyok, amit egyáltalán nem értek. Eszem ágában sincs annak lenni, mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!