Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?
Figyelt kérdés
Nem rég voltam a strandon,éppen kint napoztam és erre mit veszek észre? egy kislány teljesen meztelenül sétált egy másik gyerekkel kint a parton,mit ne mondjak volt körülbelül 7-8 éves,szerintetek illik ennyi idősen meztelenül hagyni? mondjuk engem nem igazán zavar,de másokat igenis zavarhat.2015. júl. 4. 07:29
91/94 anonim 

válasza:

88-as te sem tűnsz naturistának :-(
92/94 anonim válasza:
En egy 13 eves lany vagyok mivel en strandra nem jatok igy csak a tenger partos dolgokkal kapcsolatba tudok irni .Ott rajtam is van egy bikini bugyi de a mellemet nem takarja semmi de ha kijovok a vizbol a bugyit is le veszem szerintem ebben nincs semmi szegyelnivalo.Es pont le@arom ki nek nem tecik a szoros sunam a kis hugom o 8eves o is mesztelen es elvezi.Othol nyaron szinte csak mesztelenek vagyunk de neha fel veszek egy hoszabb polot vagy egy triko
93/94 anonim 

válasza:

na igen, ezt mondtam h úgyis az a lényeg, ahogy az illető érzi magát.
én is láttam már fejlett vagy már kellően fejlődésben lévő 10 év feletti fiút is lányt is, aki meztelenül volt a szüleivel a strandon, de nem zavartatta magát.
fene tudja, sztem nincs erre egységes szabály. itt meg volt aki azt írta, h 2 éves korig, hát ... akkor sztem meglepődhetsz párszor, sztem az 5-6 éves korsztályt még gondolkodás nélkül viszik a szülők meztelenül a strandra (és akár a nagyobbakat is).
94/94 anonim 

válasza:

Én nekem az unokahúgom volt olyan most 19-éves;de amikor 5-éves volt már majdnem 6 volt és hogyha mentünk hozzájuk akkor is képes volt úgy ülni az asztalhoz hogy kint volt a puncija de részben az anyja volt a hibás mert az egy felelőtlen nő aki nem is érdemelte meg hogy gyereke legyen nem is értem hogy hogy nevezhetem egyáltalán a volt nagynénémnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!