Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?
Tényleg, két éves gyerekre minek felső? Ennyi idős korban a lányokat a fiúktól (fürdőalsót feltételezve) maximum a hajcsat/fülbevaló megléte vagy hiánya különböztet meg egymástól.
Miben más egy két éves kislány, mint egy két éves kisfiú, ami miatt takargatni kell a felsőtestét?
10 hósom és a 2,5 évesem nem volt egyszer sem meztelenül strandon.
* Nem illik
* Beteg a világ...
* Meg higiéniai okok: pisi, kaki, meg ne üljön bele semmibe
Ha nekem lenne gyerekem: Akár kisfiú, akár kislány, nem engedném, hogy a strandon meztelenül legyen. Nemcsak Balatonon, uszodában se, tengerparton se, máshol se.
3 éve voltam strandon. Egy család napozott a közelemben, ahol két kisfiú is volt. Egyszer véletlenül megláttam, amint az 5 év körüli gyerek letolta a fürdőgatyáját, de az anyja rászólt, hogy nem lehet. Kérdezi a gyerek, hogy miért, amikor más gyereket is látott pucéran. Azt felelte az anyja, hogy illetlenség. Erre felvette.
Ritka, hogy rászólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!