Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig lehet egy...

Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam a strandon,éppen kint napoztam és erre mit veszek észre? egy kislány teljesen meztelenül sétált egy másik gyerekkel kint a parton,mit ne mondjak volt körülbelül 7-8 éves,szerintetek illik ennyi idősen meztelenül hagyni? mondjuk engem nem igazán zavar,de másokat igenis zavarhat.
2015. júl. 4. 07:29
 21/94 anonim ***** válasza:
70%
Amíg az anyja hasában van. Se fiú se lány ne járkáljon meztelenül.
2015. júl. 4. 10:55
 22/94 anonim ***** válasza:
47%
Ket eves gyerekre minek felso?
2015. júl. 4. 10:58
 23/94 anonim ***** válasza:
50%
Nem rég feltették szinte ugyanezt a kérdést. Ne legyen se kislány, se kisfiú meztelenül. Minimum pelus legyen rajta, ha pedig már nem kell, akkor úszóbugyi, két, de legkésőbb hároméves korban fürdőruha. Potom összegbe kerül. Higiéniai okokból és az ember külsejű perverz disznók miatt sem.
2015. júl. 4. 11:30
 24/94 anonim ***** válasza:
75%
Semeddig. Úszópelenka, később fürdőruha.
2015. júl. 4. 11:55
 25/94 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg, két éves gyerekre minek felső? Ennyi idős korban a lányokat a fiúktól (fürdőalsót feltételezve) maximum a hajcsat/fülbevaló megléte vagy hiánya különböztet meg egymástól.

Miben más egy két éves kislány, mint egy két éves kisfiú, ami miatt takargatni kell a felsőtestét?

2015. júl. 4. 12:14
 26/94 anonim ***** válasza:
63%

10 hósom és a 2,5 évesem nem volt egyszer sem meztelenül strandon.

* Nem illik

* Beteg a világ...

* Meg higiéniai okok: pisi, kaki, meg ne üljön bele semmibe

2015. júl. 4. 12:29
 27/94 anonim ***** válasza:
56%

Ha nekem lenne gyerekem: Akár kisfiú, akár kislány, nem engedném, hogy a strandon meztelenül legyen. Nemcsak Balatonon, uszodában se, tengerparton se, máshol se.

3 éve voltam strandon. Egy család napozott a közelemben, ahol két kisfiú is volt. Egyszer véletlenül megláttam, amint az 5 év körüli gyerek letolta a fürdőgatyáját, de az anyja rászólt, hogy nem lehet. Kérdezi a gyerek, hogy miért, amikor más gyereket is látott pucéran. Azt felelte az anyja, hogy illetlenség. Erre felvette.

Ritka, hogy rászólnak.

2015. júl. 4. 12:43
 28/94 anonim ***** válasza:
56%
Én írtam, hogy én adnék egy kétévesre felsőt. Ennek nagyon prózai oka van: mert cuki. (Persze fiam van, úgyhogy erről egyelőre ennyit.)
2015. júl. 4. 13:16
 29/94 anonim ***** válasza:
60%
semmedig
2015. júl. 4. 21:02
 30/94 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! látom a nagy része egyet ért abban hogy mindig legyen a gyereken fürdőruha! :)
2015. júl. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!