Meddig, milyen korig lehet egy kislány meztelenül?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én azt szeretném megkérdezni, hogy milyen idős korig lehet egy kislány meztelenül?
A húgomnak négyéves lánya van,és amikor pénteken náluk voltam,a kislány egy szál meztelenben szaladgált az udvarukon.A húgom azt mondta,a strandon sem ad rá semmit,majd,ha nagyobb lesz.
Lehet,hogy csak én vagyok prűd, de nekem ez nagyon nem tetszik. Legalább egy bugyit adhatna rá!
Ti hogy gondolkodtok erről? Illik ezt így? Mikortól kell egy kislányra legalább egy alsót adni?És melltartót?
Kisbugyit mindig adtam a gyerekekre, azt könnyű volt lekapni ha vizes lett és kaptak szárazat. 6-7 éves koruk óta egész fürdőruhájuk van, ha két részes akkor nem "melltartós" hanem top szerű.
2014. máj. 25. 20:23
2/15 anonim válasza:
Túllihegett probléma, nézd meg a természeti népeket, ők hogyan oldják meg. Sehogy, a probléma nem létezik.
2014. máj. 25. 20:30
3/15 anonim válasza:
Míg pelenkáskorú volt addig minimum egy pelenka, strandon úszópelenka. Pelenkás kor után meg legalább egy kisbugyi.
2014. máj. 25. 20:43
4/15 anonim válasza:
tesódnak abban igaza van, hogy a 4 éves még nyugodtan lehet csupin otthon. viszont neked meg abban, hogy strandon már nem.
illetve szerintem strandon, utcán soha, még kisbabát sem kéne, annyi beteg állat van!
melltartót meg majd mikor már serdülő korba ér vagy kezd szégyenlős lenni, szerintem olyan 8 éves korban.
fiam 5 éves lesz, a kertben ő is csupin rohangál, senki nem lát be, élvezi :) de kint mindig van rajta nadrág
2014. máj. 25. 20:44
5/15 anonim válasza:
Szerintem soha nem illik. Minek futkosni meztelenül amikor van ruhája, annyira meleg még nincs. Vízbe meg meztelenül beengedni szerintem meg nagyon nagy felelőtlenség.
2014. máj. 25. 20:58
6/15 anonim válasza:
Ezt most minden nap meg fogod kéredzni?
Egyébként semekkora gyereknek nem normális meztelen lenni sehol, pláne nem emberek között.
2014. máj. 25. 21:04
7/15 anonim válasza:
Az en gyerekem sosem volt nyilvánosan meztelenül. Nem is ertem, higy mi a jo abban. Egy kis bugyi meg egy trikó elfér a legnagyobb melegben is egy gyereken.
2014. máj. 26. 06:27
8/15 anonim válasza:
Szerintem egy alsó még a babára is való a strandon,mert az,hogy otthon 40fokban esetleg bugyi nélkül rohangál,fürdik az 1-2 év alatti az oké,de strandon egy bugyi belefér,és szerintem kell is,pláne sajnos rossz tapasztalatom van agybeteg felnőtt férfiakkal kapcsolatban akik szeretika kislányokat,nekem ne nézegesse egy ilyen abberált a meztelen kislányomat a strandon.
2014. máj. 26. 06:48
9/15 anonim válasza:
Lányokra kortól függetlenül adnék legalább egy bugyit, már csak azért is, hogy ne menjen a puncijukba mindenféle kosz.
2014. máj. 26. 07:30
10/15 anonim válasza:
Bugyit mindenképp adnék. És unokahúgom pl. külön kérte a felsőt, hogy olyan legyen, mint a "nagylányok". Én sem szeretem a pucér gyerekeket a strandon. Oké, otthon a sajátom aranyos, de az is csak egy bizonyos szintig (mondjuk 3 évesig). Meg kell tanulnia, hogy nem lehet mindig az, ami neki kényelmes. Egy 4 éves szerintem már felfogja, hogy a bugyi az MINDENHOL kell...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!