Meddig, milyen korig lehet egy kislány meztelenül?
Sziasztok, én azt szeretném megkérdezni, hogy milyen idős korig lehet egy kislány meztelenül?
A húgomnak négyéves lánya van,és amikor pénteken náluk voltam,a kislány egy szál meztelenben szaladgált az udvarukon.A húgom azt mondta,a strandon sem ad rá semmit,majd,ha nagyobb lesz.
Lehet,hogy csak én vagyok prűd, de nekem ez nagyon nem tetszik. Legalább egy bugyit adhatna rá!
Ti hogy gondolkodtok erről? Illik ezt így? Mikortól kell egy kislányra legalább egy alsót adni?És melltartót?
Előre is köszönöm a válaszokat!
nekem két fiam van,viszont vannak barátaink akiknek kislányuk van de mikor itt voltak nállunk vagy mikor mi voltunk nálluk mindíg volt a kislányom legalább egy bugyi!
Ők mindíg azt mondták ha leül a fűbe vagy a homokozóba vagy ráül a kismotorra nehogy valamit összeszedjen a kislány és sztem teljesen igazuk van!Oké hogy otthon lazán van a gyerek de egy kislánynál legalább egy bugyi!
Ameddig a gyermek jól érzi meztelenül magát.
Eljön az idő már mikor nem lesz hajlandó meztelenül szaladgálni. Addig jó még felhötlenül szabadon tudja élvezni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!