Szerintetek nem káros a gyerekre nézve, ha a szüleit meztelenül látja? (átöltözés pl) Mi erről a véleményetek? Mondjuk kislány az apukáját. Vagy csak én vagyok ebben maradi?
Ezen én is rengeteget agyalok.
Magyar neveltetés azt mondja hogy ne lássa meztelenül, a nudista strandok is tabuk Mo-n.
De egy ideje Németországabn élek és itt nagy a udizás. A sima szaunák is mind nudi szaunákés minden szabad tónál van nudi rész. Férjem családjában tlejesen elfogadott hogy a szülei míg a gyerekek kicsik voltak nudiztak elöttük, most is anyósom semmi gond nélkül átöltözik elöttem, persze apósom nem.
Szerintem ha valaki a nyilvános szoptatást elfogadja akkor a gyerek elött levetközést is el kell fogadnia.
2. vagyok.
A párom rövidnaciban és bugyiban-melltatóban vagyok, ha nagy meleg van.
Ez jól sikerült :)
Párom rövidnaciban, éN bugyiban...
Az én gyerekeim kicsik még, a nagyobbik is csak 2,5 éves. Annyit meztelenkedünk, amennyi a normális családi életbe szerintünk belefér, tehát nem kapok szívbajt, ha véletlenül előtte kell keresnek a füriből kijövet a bugyimat, nyáron pedig többször előfordult, hogy a nagy melegben letusoltam napközben, akkor természetesen nyitott ajtónál, hogy halljam, mit csinálnak. De felöltözünk azért itthon, és nálunk az együtt fürdés sem szokás.
Egy kamasz már maga is érzi, hogy hol a határ, egy idő után már én sem mentem be kezet mosni, ha apukám éppen zuhanyzott, de ez olyan egyszerűen, természetesen alakult, soha nem lengte körül titkolózás, bujkálás ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!