Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig lehet egy...

Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam a strandon,éppen kint napoztam és erre mit veszek észre? egy kislány teljesen meztelenül sétált egy másik gyerekkel kint a parton,mit ne mondjak volt körülbelül 7-8 éves,szerintetek illik ennyi idősen meztelenül hagyni? mondjuk engem nem igazán zavar,de másokat igenis zavarhat.
2015. júl. 4. 07:29
 51/94 anonim ***** válasza:
65%
de mindegy feladom, nem szállok intelligencia harcba fegyvertelen emberrel, kedves 58%-os.
2015. júl. 6. 16:03
 52/94 anonim ***** válasza:
63%

Ne kavarjatok már.

Ha az utcán kakálsz, megbüntet a rendőr. Ha a "nyilvános" WC-ben, értitek, WC-ben, akkor nem. Mert nem látja senki sem, hogy kakálsz (vagy akármit csinálsz). A "nyilvános" szó értelmeit kevergetitek.

A zuhanyzó épp annyira nyilvános, mint a WC.

2015. júl. 6. 16:05
 53/94 anonim ***** válasza:
19%
51, a személyeskedés az észérvek hiányának biztos jele.
2015. júl. 6. 16:06
 54/94 anonim ***** válasza:
28%
sztem max 16-ig
2015. júl. 6. 16:08
 55/94 anonim ***** válasza:
48%
39: ha tudnád, mennyi ilyen van ... te jó ég! menj ki egy nudistrandra, és ott még rosszabb a helyzet. a vénb..ik egész nap slattyognak a kissrácok után, de már feltűnően, és látszólag a kutyát se zavarja, csak durva amikor a srác panaszkodik, hogy elege van.
2015. júl. 6. 16:11
 56/94 anonim ***** válasza:
89%
nem, de mivel téged lehetetlenség meggyőzni, csak a sületlenségeidet szajkózod így feladom, okos enged alapon. Megnézném akkor mekkora lenne a szád ha a te gyereked bámulása után csinálná ezt valaki. Hogy szerinted akkor se történt volna-e semmi.
2015. júl. 6. 16:13
 57/94 anonim ***** válasza:
29%
Neked nehéz megértened, hogy engem egyáltalán nem érdekel, hogy a strandon ki mit csinál a zuhanyzóban. Magánügy. Én nem azért megyek oda, hogy ezzel foglalkozzam, hanem azért, hogy a családdal élvezzem a strandolást.
2015. júl. 6. 16:14
 58/94 anonim ***** válasza:
33%
Na jól van, summa summárum, bízzunk benne, hogy egyszer majd a rendőr bácsiknak meg a szerelmesen közeledő rabtársaknak is el tudja mondani az a bácsi a nyilvános de mégse nyilvános zuhanyzóból, hogy mi is végül is a nyilvános és mi nem, és mi a káros másokra és mi nem. Addig is húzzunk ruhát a gyerekekre... Mert itt is láthatjuk, hogy bizony az a kerítés valóban nagyon alacsony, meg aztán az elmegyógyintézeteket is bezárták, és a vitatkozás szemmel láthatólag tényleg nem fog meggyőzni semmiről egy beteg embert vagy egy hulladék, állatnak sem nevezhető tévedést.
2015. júl. 6. 16:15
 59/94 anonim ***** válasza:
33%
biztos élvezed is a strandolást... de nem az én gyerekem miatt hálisten
2015. júl. 6. 16:16
 60/94 anonim ***** válasza:
65%
58%-os, biztos elkerülte a figyelmed, de én ott dolgoztam, tehát az én feladatom volt figyelni ilyenekre is. De rendben, menj csak olyan zuhanyzóba, ahol előtted valaki önkielégített, egészségedre. Főleg, hogy azt a csapot fogod meg amit ő a spermás kezével fogdosott. De hát téged, mint tudjuk az ilyesmi nem zavar.
2015. júl. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!