Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?
Figyelt kérdés
Nem rég voltam a strandon,éppen kint napoztam és erre mit veszek észre? egy kislány teljesen meztelenül sétált egy másik gyerekkel kint a parton,mit ne mondjak volt körülbelül 7-8 éves,szerintetek illik ennyi idősen meztelenül hagyni? mondjuk engem nem igazán zavar,de másokat igenis zavarhat.2015. júl. 4. 07:29
31/94 anonim válasza:
Lehetni lehet akárhány éves koráig, de az én lányomat ne nézegesse senki "úgy". És a kislánynak is meg kell tanulnia, mi illő, mi nem illő.
32/94 anonim válasza:
Akármeddig lehet. Ahány éves koráig akar. A meztelenség természetes, kellemes állapot, a gyerekek szeretik.
33/94 anonim válasza:
Akik azt írták, hogy "beteg a világ", azokat nem értem. Ha az egész világ beteg, akkor ti vagytok a kisebbség?
34/94 anonim válasza:
Nem, a normális emberek még mindig többségben vannak, de a hülyék sokkal feltűnőbbek.
Ide bökőt, hogy te vagy az 58% ennél a kérdésnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Akit nem zavar, ha a pedofil bácsi "azt" csinálja a gyerekét bámulva... El kell keserítselek, úgy tűnik, te vagy a kisebbség.
35/94 anonim válasza:
Én még sohasem láttam strandon pedofilt. Ti meg arról értekeztek, hogy beteg a világ.
36/94 anonim válasza:
1,5 és 4,5 évesek a lányaim. Mind a kettonek vettunk furdoruhát.
37/94 anonim válasza:
Ez a bulvárirodalmon nevelkedettek félelme.
38/94 anonim válasza:
:D ez volt a hónap hozzászólása!! Átveheted a díjadat a helyi százforintos boltban :D
39/94 anonim válasza:
képzeld én láttam pedofilt... tavaly nyáron strandon dolgoztam mint úszómester. ez egy kis strand, a székem az öltöző és a medencék között van. egy férfi feltűnően nézegette a pucérkodó kisfiút, de úgy igazából nem tett semmit. majd köntösben elvonult az öltözőbe. Eltelt vagy 10 perc, eljött az idő hogy feltöröljem a zuhanyzó részt, amit óránként meg kellett tennem. bemegyek, és hallom hogy a zuhany alatt önkielégít. de szerinted 58%-os ez is csak véletlen igaz?
40/94 anonim válasza:
Az önkielégítés senkire sem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!