Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig lehet egy...

Hány éves koráig lehet egy kislány a strandon meztelenül?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam a strandon,éppen kint napoztam és erre mit veszek észre? egy kislány teljesen meztelenül sétált egy másik gyerekkel kint a parton,mit ne mondjak volt körülbelül 7-8 éves,szerintetek illik ennyi idősen meztelenül hagyni? mondjuk engem nem igazán zavar,de másokat igenis zavarhat.
2015. júl. 4. 07:29
 61/94 anonim ***** válasza:
37%
Jesszumpepi, spermás kéz. Más meg a sunáját mossa zuhany alatt, meg a valagát, hát nem undorító? Inkább kihagyná ezeket!
2015. júl. 6. 18:14
 62/94 anonim ***** válasza:
30%

Naná, hogy nem a te gyereked miatt! Az én gyerekem miatt. Élvezem, hogy élvezi a strandolást!

Szerintem mindenki élvezze, aki meg nem tudja élvezni, mint néhány itt hozzászóló, az pedig undorodjon, ha neki az jó.

2015. júl. 6. 18:17
 63/94 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, neked akkor van gyereked, mikor nekem holdjáró kompom...
2015. júl. 6. 18:18
 64/94 anonim ***** válasza:
64%
Pedig van, úgyhogy pattanj fel a kompodra...
2015. júl. 6. 18:20
 65/94 anonim ***** válasza:
30%
Nem hiszek neked:)
2015. júl. 6. 18:20
 66/94 anonim ***** válasza:
65%
igen, sajnos a gyerekvállalást nem kötik intelligenciához... bár sejtem 58%-os csak provokál, mert ilyen nincs:-D
2015. júl. 6. 18:24
 67/94 anonim ***** válasza:
31%

A te dolgod.

Vicces, hogy mennyire nem képes sok ember nyíltan gondolkozni, mennyire be van zárva a világába...

2015. júl. 6. 18:24
 68/94 anonim ***** válasza:
32%
Sokszor azok emlegetik az intelligenciát, akiknek nem sok jutott. A gyerekem köszöni szépen, jól van és nem egy begyepesedett konzerv lesz belőle. :)
2015. júl. 6. 18:25
 69/94 anonim ***** válasza:
69%

Sajnálom szegényt, ha tényleg létezik...Félelmetes belegondolni is:(

Brrrrrrrr!

2015. júl. 6. 18:29
 70/94 anonim ***** válasza:
18%
Miért sajnálod? Mindene megvan, amire szüksége van, gondoskodunk róla, boldog gyerek.
2015. júl. 6. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!