Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Testvérrel vagy egykeként?

Testvérrel vagy egykeként?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kisfiunk. Úgy terveztük, hogy lesz testvére is. De most, hogy közeleg a második baba vállalásának időpontja, egyre jobban elbizonytalanodom. Nem is vagyok biztos abban, hogy kell testvér a kisfiunknak, és abban még kevésbé, hogy kell nekem második gyermek.

A párom egyke volt, ő mindig testvérről álmodott. Nekem 4 öcsém volt, és utáltam őket (ma se nagyon vagyunk kapcsolatban). Annyira kevésnek érzem az időt, amit a kisfiunkra szánhatok, hogy attól félek, hogy csak haragudnék a kisebbre, mert elveszi tőle az időmet. Vagy ami még rosszabb, hogy félek, hogy én haragszom meg a nagyobbikra, ha a kicsire féltékeny.

Egyiket sem akarom.

Lehetek én élet-halál ura? Annyira nehéz ez a döntés, és már nem vagyok fiatal, hogy odázhassam a kérdést (36 vagyok).

Mit gondolsz?

2014. febr. 17. 22:36
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Miért lennék szánalom? Te inkább aki másra akarnád erőszakolnia te vágyadat,na az a szánalom,egy lelki sérült akinek nem volt testvére,ezért azt hiszi mindenkinek kell testvér
2014. febr. 19. 16:49
 42/57 anonim ***** válasza:
0%
remélem neked egy gyereked sincs, felesleges
2014. febr. 19. 16:51
 43/57 anonim ***** válasza:
62%-os! Ne foglalkozz vele, erősen csúszik a kuplung nála. Szerintem ő volt, aki kiírt nemrég egy kérdést is erről, csak nem talált egy támogatót sem.
2014. febr. 19. 16:53
 44/57 anonim ***** válasza:
0%
mellétalált :)
2014. febr. 19. 16:54
 45/57 anonim ***** válasza:
Persze, tudtam hogy ez lesz a válasz :-)
2014. febr. 19. 16:55
 46/57 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is Ő volt,ugyanilyen annak a kérdezőnek a felfogása,nem már nem izgat,sajnálom az ilyen embert,mint Ő biztosan boldogtalan és elégedetlen az életben.
2014. febr. 19. 16:56
 47/57 anonim ***** válasza:
biztos, tényleg.
2014. febr. 19. 16:57
 48/57 anonim ***** válasza:
Én például nagyon jókat nevetek rajta, bár tudom, hogy nem lenne szabad kinevetni szegényt. Elég baja van így is.
2014. febr. 19. 16:58
 49/57 anonim ***** válasza:
0%
legalább okoz egy jó percet a szánalmas életedben
2014. febr. 19. 16:59
 50/57 anonim ***** válasza:
Tegnap óta figyelem,hogy pattog :)
2014. febr. 19. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!