Van itt olyan anyuka, aki újszölött babáját rögtön közös szobába rakta a nagyobb testvérrel? Gondolkodom, hogy lenne a legjobb.
Szia!
Nálunk úgy van,hogy Ők jöttek a "mi" hálónkba!(aférjem külföldön van) mianagylányommal aludtunk együtta franciágyban!Neki is hiányzik nagyonApa ésŐ alszik ahelyén!:)
Mikor megszületett akicsi,a kiságyat a franciágy mellétettük!Nálunk nem zavarják egymást!Van gyerekszobais, a nagynak is van ágya...Demiígyszeretjük!:)
Nálunk 15hónap lesz a korkülönbség, terveink szerint egy szobába fognak kerülni már az elején.. Gondolom ez úgy fog kinézni, hogy az első időszakban, amikor a pici még nagyon gyakran ébred, én is az ő szobájukban fogok éjszakázni.
Mi azért próbáljuk meg majd így alakítani, mert a férjemnek muszáj lesz kipihennie magát a munkája miatt, legalábbígy ő fog tudni aludni rendesen. Én meg ígyis-úgyis rottyon leszek gondolom.. :)
1 hónapos a kicsi, 2 és fél a nagy és szuperalvó. Én megpróbáltam az elején, 2 hétig próbálkoztunk. Szépen alszik a kicsi, 1-szer kel éjjel és visszaalszik, de nem ment. A nagy elaludt, becsempésztem a kicsit, aztán felsírt amikor enni kért 2 kerül, bementem, aztán visszacsempésztem, 6-kor megint felsírt, kihoztam, vissza, a nagy meg utána kelt 7 körül. Vagyis legalább 6-szor ki-be motoszkáltam. Kis sírás, aztán a kicsi néha csuklik mikor visszaviszem, meg kiad hangokat amikor elalszik.
Nem mindig ébredt fel a nagy, de valmikor igen, de a mélyalvásból kijött és forgolódott, újra vissza kellett aludnia. 1 hét múlva már nagyon fáradt volt és nyűgös. Kérte is, hogy anya ne hozd be a tesót éjjelre.
Mivel van még másik szoba és meg tudtuk oldani a kicsi kikerült most egy darabig éjjelre. Ha majd átalussza éjszakát, újra próbálkozunk az gyerekek együtt alvásával. De nekem nem ér annyit, hogy legyen egy nyűgös nagyobb gyerekem, inkább most külön alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!