Van itt olyan anyuka, aki újszölött babáját rögtön közös szobába rakta a nagyobb testvérrel? Gondolkodom, hogy lenne a legjobb.
Figyelt kérdés
17 hónap különbség lesz közöttük. Nem esélyes, hogy egybe teszem őket, de hátha van pozitív példa is.2012. aug. 4. 12:13
11/13 anonim válasza:
4. vagyok. Az én férjem akkor sem ébredt fel, amikor a feje melett üvöltött a gyerek :-)
12/13 anonim válasza:
Nálunk is együtt alszanak az elejétől kezdve (4,5 év korkülönbség). Bár a nagylányom annyira mélyen alszik, hogy ha lebontanánk mellette a házat, azt sem venné észre. A férjemtől örökölhette, mert ő is ilyen, és azóta kiderült, hogy a fiam is, szóval soha nem volt gond az együttalvással. Én ébredek minden kis neszre a másik szobából is, ők meg alszanak, mint a bunda. :)))
13/13 anonim válasza:
Mi akkor raktuk össze őket, amikor 7 hónapos volt a kicsi. 20 hónap a korkülönbség köztük,hát a nagy annyira boldog volt, hogy ott a tesó, altatás közben még mindig karattyol meg dumál neki.(amivel nem könnyíti meg a dolgunkat:))
Azóta eltelt 1 hónap, és tegnap a délutáni alvásra is összeraktuk őket. Jelentem: megy, pedig rettegtem, hogy nem tudjuk majd összeszoktatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!