Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyszerűen nem értem, hogy az...

Egyszerűen nem értem, hogy az Anyukák többsége miért a vegyszeres, színezékes, agyon illatozott baba"ápolási" szereket használja, ami köztudottan káros?

Figyelt kérdés

A környezetemben minden Anyuka az ilyen szemetet veszi drága pénzért, amikor lenne más megoldás is! Kozmetikus barátnőm készít házi szappant, csak természetes olajokból, természetes illóolajakat ad hozzájuk, és kecsketejet.. Az Én kislányom ekcémás, de a barátnőm szappanjával kordában lehet tartani, és nem viszket Neki. De akinek a babája nem küzd ezzel, annak is sokkal egészségesebb egy ilyen szappan, mint a vegyszer!! Hiába próbálom mesélni a tapasztalataimat, javasolni, hogy próbálják ki, egyszerűen nem!! Meghallgatják, de utána semmi. Pedig ismerősök vagyunk, nem vagyok csaló, Én is ezt használom, tényleg 100% természetes, kézzel készül, tiszta..stb.

Meg tudjátok Nekem magyarázni, hogy mi lehet ennek az oka?

2012. okt. 31. 14:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%

40-es vagyok.

Időközben beleolvasgattam, és nekem is az jött le, hogy reklámozni akarja a kérdező a szappanokat... Próbáltam jelenteni, de már megtették helyettem.

2012. nov. 1. 08:48
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút egyetértek: ez reklám! És fogadni mernék, hogy az a "barátnő" ő maga...
2012. nov. 1. 09:14
 63/69 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a kedvesseget! Magyarazkodni nem fogok, azt gondoltok amit akartok!
2012. nov. 1. 09:55
 64/69 anonim ***** válasza:
Érdekes ez azért... ha valaki olyan kérdést tesz fel, hogy nem érti, miért nem mindenki a Jo.hnson's fürdetőt használja, hisz az olyan jó, tele van sok fincsi műanyaggal, ami f.sza a gyerek bőrének, kit jelentetek fel reklámért?!
2012. nov. 1. 11:08
 65/69 anonim ***** válasza:
18%
Egy bolond százat csinál. Valaki kitalálta hogy a kérdező reklámoz és most hirtelen mindenki szerint reklámoz! Valaki kitalálta hogy a kérdező rá akarja tukmálni másokra a termékeit, és mindenki ezt hányta a szemére.
2012. nov. 1. 11:21
 66/69 Jégtánc ***** válasza:
100%

"Ennek ellenére, ha valakit érdekel, priviben szívesen elmondok mindent amit tudni kell a szappanjainkról."

Nekem ez már reklám.Ha engem érdekel valami ,akkor rákeresek,vagy ráírok.Ellenben Ő reklámoz

2012. nov. 1. 11:38
 67/69 anonim ***** válasza:
32%
Nekem semmi gond sem volt a stílussal. És ha reklám, akkor reklám. Nem kötelező reagálni, megvenni.
2012. nov. 1. 13:07
 68/69 anonim ***** válasza:
100%

40-es vagyok. Ez az oldal nem a reklámokról kell hogy szóljon. - arra ott vannak más oldalak.

Én külön jelentettem a Kérdező egyes hozzászólásait, amit hirdetésnek véltem.

2012. nov. 1. 17:57
 69/69 anonim ***** válasza:
Ha vannak ismerőseid, barátaid, akiknek fontos az egészsége, akkor privát emailben írd meg nekik a te jó tapasztalataidat, én is ezt tettem, leírtam, hogyan cseréltük le a mosószert, a mosogatószert, a kozmetikumokat, a tisztítószereket bio-ra, leírtam, hogy 45000 Ft-ot spórolok rajta évente. Legalább 10 embernek elküldtem, de csak egy keresett meg, hogy ő is kipróbálná. Nem reklámoztam semmit, csak leírtam, hogy én hol veszem ezeket. Az email mindig ott van nekik, ha át akarnak térni, és szerintem a bogár el lett ültetve a fülükbe, azért gondolkodnak rajta. Egyszerűen az elhatározás a nehéz, hogy kidobj mindent, beszerezd az újat, számolgass, meg ilyesmi...annak idején az iskolában is csak az volt nehéz, mikor otthon tanulni kellett, hogy nekiálljak, de mikor már leültem, akkor már ment! Lehet egyfajta sértődés is a háttérben, hogy mit okoskodsz nekik, ők ha boltit használnak, akkor rossz szülők? Ilyen is eszükbe juthat... Az emberek sajnos csak akkor kezdenek el a fejükhöz kapkodni, amikor már baj van.... és ugye sokan csak legyintenek, hogy velük ez vagy az sosem történhet meg, aztán meg jönnek, hogy sosem gondoltam volna, hogy ez velem is megtörténhet! (rák, stb.)
2014. okt. 23. 08:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!