Egyszerűen nem értem, hogy az Anyukák többsége miért a vegyszeres, színezékes, agyon illatozott baba"ápolási" szereket használja, ami köztudottan káros?
A környezetemben minden Anyuka az ilyen szemetet veszi drága pénzért, amikor lenne más megoldás is! Kozmetikus barátnőm készít házi szappant, csak természetes olajokból, természetes illóolajakat ad hozzájuk, és kecsketejet.. Az Én kislányom ekcémás, de a barátnőm szappanjával kordában lehet tartani, és nem viszket Neki. De akinek a babája nem küzd ezzel, annak is sokkal egészségesebb egy ilyen szappan, mint a vegyszer!! Hiába próbálom mesélni a tapasztalataimat, javasolni, hogy próbálják ki, egyszerűen nem!! Meghallgatják, de utána semmi. Pedig ismerősök vagyunk, nem vagyok csaló, Én is ezt használom, tényleg 100% természetes, kézzel készül, tiszta..stb.
Meg tudjátok Nekem magyarázni, hogy mi lehet ennek az oka?

40-es vagyok.
Időközben beleolvasgattam, és nekem is az jött le, hogy reklámozni akarja a kérdező a szappanokat... Próbáltam jelenteni, de már megtették helyettem.

"Ennek ellenére, ha valakit érdekel, priviben szívesen elmondok mindent amit tudni kell a szappanjainkról."
Nekem ez már reklám.Ha engem érdekel valami ,akkor rákeresek,vagy ráírok.Ellenben Ő reklámoz

40-es vagyok. Ez az oldal nem a reklámokról kell hogy szóljon. - arra ott vannak más oldalak.
Én külön jelentettem a Kérdező egyes hozzászólásait, amit hirdetésnek véltem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!