Miért engedi némelyik szülő, hogy a gyerek a boltban egyen?
Én mindig kivagyok azoktól, akik nem képesek elmagyarázni a gyereknek, hogy előbb ki kell fizetni, azután szabad csak megenni. Szinte naponta találkozom ilyenekkel, eszi a gyerek a túrórudit, kiflit, csokit, miközben anyuka vásárol. Hiába mondják, hogy kifizetik, sokan "elfelejtik", mire a pénztárhoz érnek.
Nem most kéne megtanítani a gyereknek, hogy előbb fizetni kell az ételért? Ha nagyobb lesz, akkor is majd a boltban vásárlás közben fog jóllakni vagy nassolgatni?
A mieink nem ettek boltban sose, illetve kb. egyszer, mert nem otthonról indultunk éhesen bevásárolni, hanem máshonnan, és így jött ki. Először kifizettük amit megengedtünk, hogy megegyen és mentünk bevásárolni. Nekem nem is kellene az a kellemetlenség, hogy ránk szóljanak hogy lopunk.
Ettől nem szokott rá a kicsi, és én sem erre. Sose máskor nem volt erre példánk.
Viszont te is akkor nézheted le és csak azt, akit már rendszeresen látsz ilyet csinálni. Mellesleg az sem a te problémád.
Mert lehet sokat láttál, de mindig másokat, és lehet, hogy mindnél rendhagyó, első és utolsó helyzet volt ez.
#67.
Nem mintha érdekelne az ilyesmi, de kíváncsiságból megnéztem, és ez én korábbi válaszom 29%-on áll (a kérdezővel értetem egyet).
Na, most akkor mókából végigfutok a válaszokon, és én is pontozok belátásom szerint, ha már ez a szokás. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!