Miért engedi némelyik szülő, hogy a gyerek a boltban egyen?
Én mindig kivagyok azoktól, akik nem képesek elmagyarázni a gyereknek, hogy előbb ki kell fizetni, azután szabad csak megenni. Szinte naponta találkozom ilyenekkel, eszi a gyerek a túrórudit, kiflit, csokit, miközben anyuka vásárol. Hiába mondják, hogy kifizetik, sokan "elfelejtik", mire a pénztárhoz érnek.
Nem most kéne megtanítani a gyereknek, hogy előbb fizetni kell az ételért? Ha nagyobb lesz, akkor is majd a boltban vásárlás közben fog jóllakni vagy nassolgatni?
Igen, láttam már, amikor az anyuka előttem dobta ki a kukába a rudis papírokat, szóval nem úgy tűnt, mint aki ki akarja fizetni. Marha jó példát mutatott a gyerekének. Nekem meg az a véleményem, hogy ha kisgyerekkel megyünk a boltba, nyilván nem szomjasan és éhesen visszük, bírja már ki azt a fél órát, vagy akár egy órát evés nélkül.
Aki pedig felnőtt létére nem bír ki egy vásárlásnyi időt evés-ivás nélkül, az egy papírkutya. Ennyire ne féltse már magát, biztos nem fog éhen vagy szomjan halni...
Hát én reggelente étlen viszem a gyereket, hiszen azért megyünk hogy reggelit vegyünk frissen. Nem érzem akkora tragédiának, hogy a neki szánt kifli felét a kezébe nyomom a másik fele marad a zacskóban. És természetesen az egészet kifizetem a kasszánál.
Bútorboltban ha valaki ágyat akar venni teljesen természetes hogy ráfekszik az ágyra, különben honnan tudná hogy milyen a matrac, kényelmes-e. Ha ruhát veszek is felpróbálom.
Kedves Kérdező! Szívből kívánom ez legyen életed legnagyobb problémája hogy más a saját gyerekének mit és miért enged.
de miért kellene nekem szomjasnak lenni csak mert szerinted nem illik inni? WTF? miért ne ihatnék ahol akarok? szerintem ez egyáltalán nem baj ha kifizetem. aki meg kidobta a rudipapirt az egyszerüen lopott a boltból, nem ugyanaz. enni én soha nem szoktam pl.
viszont amit nemrég láttam na azt tátottszájjal néztem énis mert ilyet nem láttam még: cigánybanda odagyült a dezodorokhoz, kifujogattak vagy 10 félét, aztán egy trikós egyed kiválasztott egy golyós dezodort és ott helyben bekente a szőrös hónalját vele, majd visszatette a polcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!