Mit mondjak én a gyereknek-apa elment?
Tegnap a férjemmel volt egy vitánk,külföldön dolgozik és közölte,hogy nem ad haza annyi pénzt,hogy a számlákat be tudjam fizetni,mert ő bankban fogja gyűjteni,oldjam meg ahogy tudom,spóroljak a semmiből.
Van két gyerekünk,az egyik tartós beteg ,az a baj,hogy teljes munkaidőben nem tudok mellette dolgozni,csak részmunkaidőben,még így sem problémamentes.
Magamra maradtam a fejlesztésre szoruló,tartós beteg gyermekkel,az anyagi gondokkal,600.000 Ft-ból 80.000 Ft-ot hajlandó adni,a többit ő bankba teszi,azt mondta ,hogy mondjak csak le a fogyatékos gyerekünk további fejlesztéséről is,mert ő arra nem ad pénzt.
Tegnap este nagy vita volt ebből,kétségbeesetten kérleltem,hogy ne keljen abbahagyni a gyerek fejlesztését,mert én azt nem bírom ki.
Most éppen itthon van pár napig nem külföldön.
Külön szobában aludt tegnap éjszaka,reggel elment ,most vettem észre este,hogy elvitt egy kissebb utazótáskát,alsóneműit,borotváját stb .
Egész nap nem telefonált.
Én kész vagyok idegileg,nem értek semmit.
MIt mondjak én most a gyereknek aki folyton azt kérdezi hol van az apukája ?
Azon gondolkozom azóta is,hogy hogyan mondta azt,hogy "Nem tudok most mit mondani,hogy mi lesz".
:-((((
Aki szereti a másikat,a családját az lehet annyira kibukva,hogy így beszéljen ?
Megalázkodtam,a büszkeségemet teljesen feladtam és őneki mégis gondolkoznia kell...
Érdemes még itt neem erőltetni bármit is?
Lehet,hogy lépne ő a felelősség,a megunt asszony elől ?
figyelj, ahogy írod valóban nehéz helyzetben lehet, lelki válságban.
ha jól értem, nem rég meghalt az anyukája, és nem támaszt kapott tőletek hanem veszekedést és ugye ott van a beteg gyereketek ami önmagában megöli a lelketeket, gondolom azontúl, hogy borzasztó nehéz lehet, örlődtök is ezzel a problémával.
tehát valahol értető, hogy besokallt.
a mások oldal meg te vagy, a két gyerekkel, hogy nem tudtam mi van és egyáltalán, hogy így ott hagyott a problémákkal, szó nélkül és még ő nem tudja, hogy hazavánszorogjon-e?
na ebben nem lehet tanácsot adni. ezt nektek kell megoldanotok.
jó hír az, hogy nem új anyuci van, így a megbocsájtás is mindjárt más lenne és van két gyereketek aki míg világ a világ össze fog kötni benneteket.
le kell ülnötök beszélgetni, félre kell tennetek a sértettséget és igen, ha úgy döntötök, hogy folytatjátok akkor nagyon sok mindenben kell változtatnotok :)
jól értem, hogy külföldön dolgozik? ez is önmagában egy nagy teher, hogy sokat van nélkületek, sokszor kiesik a családi légkörből. te oldaladon meg ott van, hogy tök egyedül kell megoldanod mindent amit egy "normális" kapcsolatban/élethelyzetben közösen csinálnak.
mind a kettőtök részéről teljesen érthető a kiborulás, viszont ő ezzel a lelépéssel túl ment egy határon. azért este próbáljátok most ezt kicsit félretenni és az alap problémáitokon beszélni, hogy mi volt az a pont aminél elsiklottatok egymás mellett.
én szorítok nektek!!!
Ne értsd félre, nem a férjed ellen vagyok, mert az a cél hogy a családi állpot helyre jöjjön.De ne sajnáljuk már annyira.Ő is ugyanolyan teljes szülő mint te.Mi lenne ha te is lelépnél mert neked is besokalt???
Biztos nagyon nehéz lehet egy beteg gyerekkel és néha jó a másiknak szabad napot biztosítani, de ezeket agondokat együtt lehet csak megoldani.Mindkettőtöknek kell a másik támasza.Nem teheti meg hogy lelép......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!