Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondjak én a gyereknek-apa...

Mit mondjak én a gyereknek-apa elment?

Figyelt kérdés

Tegnap a férjemmel volt egy vitánk,külföldön dolgozik és közölte,hogy nem ad haza annyi pénzt,hogy a számlákat be tudjam fizetni,mert ő bankban fogja gyűjteni,oldjam meg ahogy tudom,spóroljak a semmiből.

Van két gyerekünk,az egyik tartós beteg ,az a baj,hogy teljes munkaidőben nem tudok mellette dolgozni,csak részmunkaidőben,még így sem problémamentes.

Magamra maradtam a fejlesztésre szoruló,tartós beteg gyermekkel,az anyagi gondokkal,600.000 Ft-ból 80.000 Ft-ot hajlandó adni,a többit ő bankba teszi,azt mondta ,hogy mondjak csak le a fogyatékos gyerekünk további fejlesztéséről is,mert ő arra nem ad pénzt.

Tegnap este nagy vita volt ebből,kétségbeesetten kérleltem,hogy ne keljen abbahagyni a gyerek fejlesztését,mert én azt nem bírom ki.

Most éppen itthon van pár napig nem külföldön.

Külön szobában aludt tegnap éjszaka,reggel elment ,most vettem észre este,hogy elvitt egy kissebb utazótáskát,alsóneműit,borotváját stb .

Egész nap nem telefonált.

Én kész vagyok idegileg,nem értek semmit.

MIt mondjak én most a gyereknek aki folyton azt kérdezi hol van az apukája ?

2012. febr. 9. 21:11
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Mai dátummal egy csomó esemény van neki a Freelovén.

Én itt gyötrődöm...és gondolom a mobiljáról egész nap társkeresőzött.

2012. febr. 9. 22:52
 12/46 anonim ***** válasza:
Szegény,nagyon sajnállak.Nehéz lesz,de egy ekkora gyökeret, jobb hagyni.Menjen.A saját gyerekeit hagyja,mert a ....-ja vezérli.Undorító egy ember.
2012. febr. 10. 06:34
 13/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtál !

A gyerek éjszaka 3-ig sírt,nagyon-nagyon sajnáltam,a szívem szakadt meg érte,hogy az apjához akar menni.

Feladva a büszkeségemet felhívtam,de nem vette fel egész éjszaka.

Még egy hangfelvételt is küldtem neki,hogy a gyerek mennyire sír,hogy vegye már fel beszéljen vele,nem vette fel.

Azt sem tudom hol van.

Most mit csináljak én,mi lesz így mivelünk ?

2012. febr. 10. 07:25
 14/46 anonim ***** válasza:

szia!

korábbi válaszoló vagyok, aki kérdezte, hogy miért nem hívod fel.

egy r ha ék a férjed. ez nem is ember. nincs joga ezt tenni veled se, de főleg a gyerekével. nincs ennek szíve.

mégis mit akar??? felszívódni szó nélkül? legalább mondana valamit! Jobb lesz neked nélküle, hidd el, emberségből egy nagy nulla ez az ember. kívánom, hogy évek múlva szenvedjen ő is úgy a családja hiányától, ahogy Ti szenvedtek most miatta.

egyébként hány évesek a gyerekek és mi baja van a tartós betegnek?

nagyon sajnállak, bárcsak segíthetnék:((((

2012. febr. 10. 07:42
 15/46 anonim ***** válasza:
Előtted hozzászóló vagyok.Szegény ti, ha valaki a saját gyermekeit nem nézi egy rossz ri....-ot többe néz akkor ott rohadjon meg.Nem szoktam senkinek sem rosszat kívánni,de ha valaki ilyen mocsok,akkor megérdemli.Várta ő a gyerekeket?Létezik ilyen ember aki eldobja csak így a családját???A saját gyerekeit.Pff undorító.Bárcsak segíthetnék nektek:(:(E.
2012. febr. 10. 08:24
 16/46 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom az egészet, a szívem szakad meg, hogy így sírt a kicsi gyerkőc. :( Sajnos nem tudsz mást tenni, csak szorosan ölelni és biztosítani róla, hogy mennyire szereted őket. Nem tudom, ilyen esetben mit a legjobb mondani, azért egy 6 éves már nem olyan kicsi, nem tudom mennyire jó ötlet a dolgozni ment.... Nyilván tudja, hogy most éppen nem dolgozott és nem este indul el dolgozni külföldre, ahogy most tette, hogy elment. Én voltam, aki a másik kérdésednél írta, hogy a férjem szerint menekül a problémák elől, valószínűleg sok volt, ami volt és így akar lelépni. Nagyon nem tisztességes. Lehet, hogy később kitisztul a feje, nem tudom, de most nem tudsz mit csinálni. :(
2012. febr. 10. 09:26
 17/46 anonim ***** válasza:
89%
Amit én most tennék, ha van közös bankszámlátok, vedd le róla az összes pénzt, de sürgősen!!!
2012. febr. 10. 09:49
 18/46 TKI Ibolya ***** válasza:
Ez nagyon GÁZ! És ez még apának meri hívni magát! Téged lesz...hat de a gyerekeiért ő is felelős. Ő csinálta őket már bocs a vulgáris megfogalmazásért!
2012. febr. 10. 09:53
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Le kell vele ülni és elbeszélgetni, hogy mi hol romlott el, hogy lehetne helyre hozni a dolgokat.

Írod hogy házas élet jó ideje semmi. Ezeket a dolgokat észre kell venni, a munka gyerek mellett a férje is kell időt szakítani, mert nagyon könnyen el lehet hidegülni a másiktól.

Barátnőm is így járt, de ők megtudták beszélni, megoldották a dolgokat, nekik is van egy Down kóros gyermekük, és sok volt nekik, beadták hétfőtől péntekig kollégiumba ahol foglalkoztak vele, fejlesztették, és hétvégén haza vitték. Így maradt egymásra idelyük, a másik gyerekre, a munkára is, és a gyerek is a napi fejlesztéstől nagyon sokat javult, tanúlt.

2012. febr. 10. 10:08
 20/46 anonim ***** válasza:
van valami???
2012. febr. 10. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!