Mit mondjak én a gyereknek-apa elment?
Tegnap a férjemmel volt egy vitánk,külföldön dolgozik és közölte,hogy nem ad haza annyi pénzt,hogy a számlákat be tudjam fizetni,mert ő bankban fogja gyűjteni,oldjam meg ahogy tudom,spóroljak a semmiből.
Van két gyerekünk,az egyik tartós beteg ,az a baj,hogy teljes munkaidőben nem tudok mellette dolgozni,csak részmunkaidőben,még így sem problémamentes.
Magamra maradtam a fejlesztésre szoruló,tartós beteg gyermekkel,az anyagi gondokkal,600.000 Ft-ból 80.000 Ft-ot hajlandó adni,a többit ő bankba teszi,azt mondta ,hogy mondjak csak le a fogyatékos gyerekünk további fejlesztéséről is,mert ő arra nem ad pénzt.
Tegnap este nagy vita volt ebből,kétségbeesetten kérleltem,hogy ne keljen abbahagyni a gyerek fejlesztését,mert én azt nem bírom ki.
Most éppen itthon van pár napig nem külföldön.
Külön szobában aludt tegnap éjszaka,reggel elment ,most vettem észre este,hogy elvitt egy kissebb utazótáskát,alsóneműit,borotváját stb .
Egész nap nem telefonált.
Én kész vagyok idegileg,nem értek semmit.
MIt mondjak én most a gyereknek aki folyton azt kérdezi hol van az apukája ?
Mai dátummal egy csomó esemény van neki a Freelovén.
Én itt gyötrődöm...és gondolom a mobiljáról egész nap társkeresőzött.
Köszönöm,hogy írtál !
A gyerek éjszaka 3-ig sírt,nagyon-nagyon sajnáltam,a szívem szakadt meg érte,hogy az apjához akar menni.
Feladva a büszkeségemet felhívtam,de nem vette fel egész éjszaka.
Még egy hangfelvételt is küldtem neki,hogy a gyerek mennyire sír,hogy vegye már fel beszéljen vele,nem vette fel.
Azt sem tudom hol van.
Most mit csináljak én,mi lesz így mivelünk ?
szia!
korábbi válaszoló vagyok, aki kérdezte, hogy miért nem hívod fel.
egy r ha ék a férjed. ez nem is ember. nincs joga ezt tenni veled se, de főleg a gyerekével. nincs ennek szíve.
mégis mit akar??? felszívódni szó nélkül? legalább mondana valamit! Jobb lesz neked nélküle, hidd el, emberségből egy nagy nulla ez az ember. kívánom, hogy évek múlva szenvedjen ő is úgy a családja hiányától, ahogy Ti szenvedtek most miatta.
egyébként hány évesek a gyerekek és mi baja van a tartós betegnek?
nagyon sajnállak, bárcsak segíthetnék:((((
Le kell vele ülni és elbeszélgetni, hogy mi hol romlott el, hogy lehetne helyre hozni a dolgokat.
Írod hogy házas élet jó ideje semmi. Ezeket a dolgokat észre kell venni, a munka gyerek mellett a férje is kell időt szakítani, mert nagyon könnyen el lehet hidegülni a másiktól.
Barátnőm is így járt, de ők megtudták beszélni, megoldották a dolgokat, nekik is van egy Down kóros gyermekük, és sok volt nekik, beadták hétfőtől péntekig kollégiumba ahol foglalkoztak vele, fejlesztették, és hétvégén haza vitték. Így maradt egymásra idelyük, a másik gyerekre, a munkára is, és a gyerek is a napi fejlesztéstől nagyon sokat javult, tanúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!