Mit mondjak én a gyereknek-apa elment?
Tegnap a férjemmel volt egy vitánk,külföldön dolgozik és közölte,hogy nem ad haza annyi pénzt,hogy a számlákat be tudjam fizetni,mert ő bankban fogja gyűjteni,oldjam meg ahogy tudom,spóroljak a semmiből.
Van két gyerekünk,az egyik tartós beteg ,az a baj,hogy teljes munkaidőben nem tudok mellette dolgozni,csak részmunkaidőben,még így sem problémamentes.
Magamra maradtam a fejlesztésre szoruló,tartós beteg gyermekkel,az anyagi gondokkal,600.000 Ft-ból 80.000 Ft-ot hajlandó adni,a többit ő bankba teszi,azt mondta ,hogy mondjak csak le a fogyatékos gyerekünk további fejlesztéséről is,mert ő arra nem ad pénzt.
Tegnap este nagy vita volt ebből,kétségbeesetten kérleltem,hogy ne keljen abbahagyni a gyerek fejlesztését,mert én azt nem bírom ki.
Most éppen itthon van pár napig nem külföldön.
Külön szobában aludt tegnap éjszaka,reggel elment ,most vettem észre este,hogy elvitt egy kissebb utazótáskát,alsóneműit,borotváját stb .
Egész nap nem telefonált.
Én kész vagyok idegileg,nem értek semmit.
MIt mondjak én most a gyereknek aki folyton azt kérdezi hol van az apukája ?
Felhívtam az apukáját,megdöbbent azon amit meséltem(hogy a fia szó nékül elment,összepakolt néhány cuccot,elérhetetlen azóta,kiderült,hogy tegnap egész délután társkeresőn volt fent,valószínű a mobiljáról),ő is próbálta megcsörgetni,de nem veszi fel a telefont neki sem,pedig rengetegszer próbálta.
Mondtam az apukájának,hogy fogalmam sincsen hová ment,akkor majd felnevelem én a gyerekeket.
Nem aludtam semmit egész éjszaka ,olyan vagyok mint a mosogatórongy.
Fogalmam,hogy érdemes e nekem tennem még ezért az egészsért tennem valamit.
Kezd összeállni a fejemben a kép,veszekedést provokál,majd lelép...majd elérhetetlen...
Sajnálom.
Azt gondolom,hogy besokallt.
Sajnos tipikus férfi viselkedés, egyszerűen seok volt neki a család és erre rájött az is hogy tartósan beteg gyermeket nevel.
Igen, valószínűleg közben talált másik nőt is, akivel "kevesebb a gond". Ne érts félre, természetesen ezzel nem azt mondom,hogy ez így van,hanem azt próbálom szemléltetni,hoyg ő hogyan gondolkodhat ebben a helyzetben.
Egyrészt,ha most hivogatod, nem fogsz vele semmit elérni,le kell hoyg csillapodjon. Értelmesen csak később fogsz tudni beszélni vele, amikor már ő sem forrong.
Ellenben eközben lehet hoyg végleg elveszíted, mert másnál találja meg a boldogságot. De amíg ő magától nem jön rá,hgy mit jelent a CSALÁDot otthagyni, addig amúgy sme tehetsz semmit, valószínűleg nincsen beszámítható mentális és/vagy lelki állapotban.
A kérdés az,hoyg akarod-e te hogy egy ilyen ember legyen melletted ezután. Anyagilag biztosan nehéz vagy szinte megoldhatatlan nélküle (egyenlőre), de hosszú távon lehetséges,hogy nem kellene erőltetni hoyg veletek legyen.
A gyermeket nagyon sajnálom, mivel nem vagyok pszichológos "csak" egy anya, nem szeretnék rosz tanácsot adni, ilyen esetben lehet hogy célszerűbb szakember segítségét kérni, hoyg a neki legmegfelelőbben tudd közölni vele,hoyg elment az apukája.
Kitartást és minden jót kívánok neked a jövőre nézve!
KÖzölni,hogy elment?
MÉg reménykedem benne,hogy visszajön,hiszen itthon van még majdnem mindene.
Ha így áll hozzám és a gyerekekehez,akkor valóban jobb ha inkább örökre elmegy.
Ha hallanád amint a gyerek sírt az éjszaka,ha megadsz mobilszámot üzeneteben elküldöm neked!
És a férjed édesannyja mit szól hozzá?(hogy ilyen semmirekellő/felelőtlen.....sorolhatnám fiút nevelt fel?)Azt hiszi hogy ha keres magának másik nőt akkor a probléma meg van oldva.
A házas élethez pedig azt tudom mondani hogy te foglalkozol 100%-ig a gyerekkel és semmi segítséggel és még még erre is szakíts időt.Majd ha felesbe megy.
Ilyen férfi nekem nem kéne!
hogy vagy? sikerült pihenned kicsit?
nagyon sajnálom ezt az egészet ami veled történt :(
Most ébredtem fel a gyerekekkel,mindjárt a telefont néztem,de semmi...ennyit jelentünk.
Most már annyira haragszom azért,hogy ezt velem,velünk meg lehet tenni.
Azt mondtam a gyereknek,hogy majd jön haza apu...dolga volt,de jön.
Teljesen meghúzza magát valahol.
Addig telefonálgattam,amíg kiderült az egyik rokonnál volt tegnap napközben ahonnan (állítólag ) estére elindult hazafelé,azt mondta a rokonnak ,hogy hazajön ide hozzánk,de nem jött haza.
A rokon most jelenleg nincsen otthon,dolgozik,este 10-re ér haza azt mondta,hogy majd akkor hívjam,hogy megmondja,hogy ott van e esetleg.
A rokon szomszédjának telefonáltunk nézzen oda,hogy ott van e esetleg most is,de a szomszéd azt mondta ,hogy hiába kopogott ,kiabált senki sem jelentkezett a házból.
A férjem apukája(nemrég volt szívinfarktusa) már sms-t írt a fiának,hogy adjon életjelet legalább magáról(ő is százstor hívta és neki sem vette fel),de nem reagál neki sem.
Menjek a rendőrségre,vagy mit csináljak ?
Szomorú, hogy ilyen csúnya dolgot tett veled/veletek a férjed...
A rendőrség nem fog csinálni semmit, de talán egy próbát megér.
És ha valaki megölte ?
Senkinek sem reagál,pedig be van kapcsolva a telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!