Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondjak én a gyereknek-apa...

Mit mondjak én a gyereknek-apa elment?

Figyelt kérdés

Tegnap a férjemmel volt egy vitánk,külföldön dolgozik és közölte,hogy nem ad haza annyi pénzt,hogy a számlákat be tudjam fizetni,mert ő bankban fogja gyűjteni,oldjam meg ahogy tudom,spóroljak a semmiből.

Van két gyerekünk,az egyik tartós beteg ,az a baj,hogy teljes munkaidőben nem tudok mellette dolgozni,csak részmunkaidőben,még így sem problémamentes.

Magamra maradtam a fejlesztésre szoruló,tartós beteg gyermekkel,az anyagi gondokkal,600.000 Ft-ból 80.000 Ft-ot hajlandó adni,a többit ő bankba teszi,azt mondta ,hogy mondjak csak le a fogyatékos gyerekünk további fejlesztéséről is,mert ő arra nem ad pénzt.

Tegnap este nagy vita volt ebből,kétségbeesetten kérleltem,hogy ne keljen abbahagyni a gyerek fejlesztését,mert én azt nem bírom ki.

Most éppen itthon van pár napig nem külföldön.

Külön szobában aludt tegnap éjszaka,reggel elment ,most vettem észre este,hogy elvitt egy kissebb utazótáskát,alsóneműit,borotváját stb .

Egész nap nem telefonált.

Én kész vagyok idegileg,nem értek semmit.

MIt mondjak én most a gyereknek aki folyton azt kérdezi hol van az apukája ?

2012. febr. 9. 21:11
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Felhívtam az apukáját,megdöbbent azon amit meséltem(hogy a fia szó nékül elment,összepakolt néhány cuccot,elérhetetlen azóta,kiderült,hogy tegnap egész délután társkeresőn volt fent,valószínű a mobiljáról),ő is próbálta megcsörgetni,de nem veszi fel a telefont neki sem,pedig rengetegszer próbálta.

Mondtam az apukájának,hogy fogalmam sincsen hová ment,akkor majd felnevelem én a gyerekeket.

Nem aludtam semmit egész éjszaka ,olyan vagyok mint a mosogatórongy.

Fogalmam,hogy érdemes e nekem tennem még ezért az egészsért tennem valamit.

Kezd összeállni a fejemben a kép,veszekedést provokál,majd lelép...majd elérhetetlen...

2012. febr. 10. 11:53
 22/46 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Azt gondolom,hogy besokallt.

Sajnos tipikus férfi viselkedés, egyszerűen seok volt neki a család és erre rájött az is hogy tartósan beteg gyermeket nevel.

Igen, valószínűleg közben talált másik nőt is, akivel "kevesebb a gond". Ne érts félre, természetesen ezzel nem azt mondom,hogy ez így van,hanem azt próbálom szemléltetni,hoyg ő hogyan gondolkodhat ebben a helyzetben.

Egyrészt,ha most hivogatod, nem fogsz vele semmit elérni,le kell hoyg csillapodjon. Értelmesen csak később fogsz tudni beszélni vele, amikor már ő sem forrong.

Ellenben eközben lehet hoyg végleg elveszíted, mert másnál találja meg a boldogságot. De amíg ő magától nem jön rá,hgy mit jelent a CSALÁDot otthagyni, addig amúgy sme tehetsz semmit, valószínűleg nincsen beszámítható mentális és/vagy lelki állapotban.

A kérdés az,hoyg akarod-e te hogy egy ilyen ember legyen melletted ezután. Anyagilag biztosan nehéz vagy szinte megoldhatatlan nélküle (egyenlőre), de hosszú távon lehetséges,hogy nem kellene erőltetni hoyg veletek legyen.

A gyermeket nagyon sajnálom, mivel nem vagyok pszichológos "csak" egy anya, nem szeretnék rosz tanácsot adni, ilyen esetben lehet hogy célszerűbb szakember segítségét kérni, hoyg a neki legmegfelelőbben tudd közölni vele,hoyg elment az apukája.

Kitartást és minden jót kívánok neked a jövőre nézve!

2012. febr. 10. 12:04
 23/46 A kérdező kommentje:

KÖzölni,hogy elment?

MÉg reménykedem benne,hogy visszajön,hiszen itthon van még majdnem mindene.

Ha így áll hozzám és a gyerekekehez,akkor valóban jobb ha inkább örökre elmegy.

Ha hallanád amint a gyerek sírt az éjszaka,ha megadsz mobilszámot üzeneteben elküldöm neked!

2012. febr. 10. 12:07
 24/46 anonim ***** válasza:

És a férjed édesannyja mit szól hozzá?(hogy ilyen semmirekellő/felelőtlen.....sorolhatnám fiút nevelt fel?)Azt hiszi hogy ha keres magának másik nőt akkor a probléma meg van oldva.

A házas élethez pedig azt tudom mondani hogy te foglalkozol 100%-ig a gyerekkel és semmi segítséggel és még még erre is szakíts időt.Majd ha felesbe megy.

Ilyen férfi nekem nem kéne!

2012. febr. 10. 14:04
 25/46 anonim ***** válasza:

hogy vagy? sikerült pihenned kicsit?

nagyon sajnálom ezt az egészet ami veled történt :(

2012. febr. 10. 14:45
 26/46 A kérdező kommentje:

Most ébredtem fel a gyerekekkel,mindjárt a telefont néztem,de semmi...ennyit jelentünk.

Most már annyira haragszom azért,hogy ezt velem,velünk meg lehet tenni.

Azt mondtam a gyereknek,hogy majd jön haza apu...dolga volt,de jön.

Teljesen meghúzza magát valahol.

2012. febr. 10. 16:33
 27/46 A kérdező kommentje:

Addig telefonálgattam,amíg kiderült az egyik rokonnál volt tegnap napközben ahonnan (állítólag ) estére elindult hazafelé,azt mondta a rokonnak ,hogy hazajön ide hozzánk,de nem jött haza.

A rokon most jelenleg nincsen otthon,dolgozik,este 10-re ér haza azt mondta,hogy majd akkor hívjam,hogy megmondja,hogy ott van e esetleg.

A rokon szomszédjának telefonáltunk nézzen oda,hogy ott van e esetleg most is,de a szomszéd azt mondta ,hogy hiába kopogott ,kiabált senki sem jelentkezett a házból.

A férjem apukája(nemrég volt szívinfarktusa) már sms-t írt a fiának,hogy adjon életjelet legalább magáról(ő is százstor hívta és neki sem vette fel),de nem reagál neki sem.

Menjek a rendőrségre,vagy mit csináljak ?

2012. febr. 10. 18:24
 28/46 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy ilyen csúnya dolgot tett veled/veletek a férjed...

A rendőrség nem fog csinálni semmit, de talán egy próbát megér.

2012. febr. 10. 18:36
 29/46 A kérdező kommentje:

És ha valaki megölte ?

Senkinek sem reagál,pedig be van kapcsolva a telefonja.

2012. febr. 10. 18:44
 30/46 anonim ***** válasza:
Akkor hívd fel a rendőrséget, elmondod nagy vonalakban, hogy mi történt, aggódsz nagyon érte, segítsenek valahogyan.
2012. febr. 10. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!