Mit mondjak én a gyereknek-apa elment?
Tegnap a férjemmel volt egy vitánk,külföldön dolgozik és közölte,hogy nem ad haza annyi pénzt,hogy a számlákat be tudjam fizetni,mert ő bankban fogja gyűjteni,oldjam meg ahogy tudom,spóroljak a semmiből.
Van két gyerekünk,az egyik tartós beteg ,az a baj,hogy teljes munkaidőben nem tudok mellette dolgozni,csak részmunkaidőben,még így sem problémamentes.
Magamra maradtam a fejlesztésre szoruló,tartós beteg gyermekkel,az anyagi gondokkal,600.000 Ft-ból 80.000 Ft-ot hajlandó adni,a többit ő bankba teszi,azt mondta ,hogy mondjak csak le a fogyatékos gyerekünk további fejlesztéséről is,mert ő arra nem ad pénzt.
Tegnap este nagy vita volt ebből,kétségbeesetten kérleltem,hogy ne keljen abbahagyni a gyerek fejlesztését,mert én azt nem bírom ki.
Most éppen itthon van pár napig nem külföldön.
Külön szobában aludt tegnap éjszaka,reggel elment ,most vettem észre este,hogy elvitt egy kissebb utazótáskát,alsóneműit,borotváját stb .
Egész nap nem telefonált.
Én kész vagyok idegileg,nem értek semmit.
MIt mondjak én most a gyereknek aki folyton azt kérdezi hol van az apukája ?
Ne haragudj, de rettentően nagy b@rom a férjed!!!
Annyit tudsz mondani, hogy sürgős munka akadt, dolgozni van.
olvastam tegnap is a kérdésedet és féltem, hogy ez lesz.
de miért nem hívod fel telefonon????
egyébként egy sz.r alak, hogy szó nélkül lelép.
"de miért nem hívod fel telefonon???? "
Nekem kellene felhívnom ? A büszkeségemet nem hagyom,már éppen eléget nyeltem.
Eddig lehet eljutni fogyatékos gyermekkel,semmi segítség nélkül,már ezer éve nem voltunk sehol,sosem segítettek volna a nagyszülők sem,a minap megkérdeztem,hogy elvállalnák e a gyereket míg mi elmegyünk kettesben valahová egy-két órára elutasító választ kaptunk,mint évekig mindig.
Az összes alsónemüjét elvitte,úgyhogy nem egy napra ment.
Tegnap az is felmerült bennem,hogy direkt provokálta ki a vitát,csak ,hogy elmenekülhessen.
Nagyon hiányzott nekem is,hogy több éve nem voltunk kettesben sehol,éjszaka pedig a beteg gyermek állandó felügyeletet igényel...tehát házaséletünk sem nagyon volt.
Basszus most találtam egy Freelove regisztrációt a gépen,be is tudtam lépni,mert a küözös rég nem használt emailcímünkkel regisztált.!!!
Most próbálom nézni a levelezést!
Gyerektartást házasként is kérhetsz, nem kell hozzá elválni. A külföldi munkája be van jelentve?
És társkeresőre regisztrál? A mocskos...
Ilyen nevek vannak a Freelovén:
mancika66
timo55
kmacu62
marcsi09
illuzio
sani
Ladyzsuu
angyalciva1977
susanee
emocska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!