25 hetes terhes vagyok, lehet-e vásárolni a gyereknek előre? Sokan azt mondják, hogy nem, nem tudom miert. Segitene nekem valaki ebben a kérdésben?
Engem soha nem érdekelt mások véleménye,amikor megtudtam,hogy jön a következő baba(6 hetes terhes voltam),már el is kezdtem a picinek vásárolgatni,kisruhákat,babakocsit,stb. most vagyok a 36.héten és már minden megvan.
Amúgy akik azt mondják,hogy még ne vásárolj azok csak a babonák miatt szokták ezt X idő utánra halasztani.
Babonából, nehogy előre igyál a medve bőrére.
Szerintem most már nyugodtan vásárolhatsz.
Én is vásárolgattam már a 12. hét után is, de csak módjával. A 24. hét után jobban, és jól is tettem, most már fárasztana a különböző boltokba való rohangálás. Örülök, ha az orvost letudom. :)
A babakocsit kivéve mindent megvettünk, most kezdtem a mosás, vasalás mizériát, így van időm és energiám rá, nem kell azon idegeskednem, hogy valami nincs meg.
Igaz még nem vettem semmit, de minden ki van nézve! A kiságy, a babakocsi, hogy ha odakerülünk, akkor már csak fizetni kelljen érte, ne rohangálni!
Aug 19-re vagyok kiírva és junius környékén szeretnék megvenni mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!