Karácsonyra ki és mennyit szeretne vásárolni a gyereknek?
Szia!
Manómnak én fisher price-os oroszlános motort vettem másfél évesen, meg két könyvet, meg egy zenélő zsiráfot.nem kell sokminden mert úgysem tudja kiélvezni mindet, csak szép lassan.Úgy is egy valami lesz amivel játszik majd, általában a legnagyobb ajándék :)
Az én kislányom is 1,5 éves, és nem akarok sokat költeni neki karácsonyra. Akármilyen drága játék, úgyis 1-2 nap alatt megunja. Meg a 60 ezer Ft-os GYED-ből, amikor 80 ezer a fűtésszámla?
Én veszek neki egy babát, mostanában azokért van oda, úgy 3-4000 Ft körül. Amúgy is szinte folyamatosan veszünk neki játékokat, szülinaptól, karácsonytól függetlenül. Nem kell túlzásba esni.
Én már múlt hónapban elkezdtem vásárolni. Egy 3 és 7 éves lányom van. Nálunk minden évben elég sok darab ajándékot kapnak, fejenként úgy 5-6 db-ot, tőlünk szülőktől, plusz még a nagynénik, nagyik ajándékai. De általában úgy csinálom, hogy 1 drágább van köztük (olyan, amiről már hónapok óta álmodoznak), a többi pedig apróbb, olcsóbb játék.
Én is úgy gondolom, hogy nem kell túlzásba esni, de imádom nézni őket, ahogy nekiesnek a dobozoknak egymás után, és csillog a szemük... :) Sokszor én nem bírok ellenállni egy-egy játéknak. Most élem a második gyerekkorom. :D
Hát, anyagilag mindenesetre elég gáz ez a december... Főként, hogy a nagylányomnak karácsony előtt van a szülinapja is, meg van még 5 unokahúgom/öcsém is. :p
Az az ugráló zsiráf szerintem szuper ötlet!!!!!
Nekünk is rengeteg játékunk van, a lányom szintén másfél éves. Most nekem is annyi ötletem van, hogy csak na, kapásból fel tudnék sorolni tizet, amiről úgy gondolom, hogy hasznos(?). :))
Én azt hiszem a kiskonyhánál maradok, mert imád velem főzőcskézni és már kis néztem a neten, olcsóbb, mint a tescoban, auchanban.
De azért tuti nem fogok megállni ennyinél. Biztos lesz még valami a fa alatt. Mondjuk még építőkockára gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!