Karácsonyra ki és mennyit szeretne vásárolni a gyereknek?
Figyelt kérdés
Én ha tehetném megvenném az egész boltot.De az eszemel tudom, hogy ez hülyeség. Ki hány darabb ajándékot vesz a gyereknek? Nekem másfél éves és annyi minden van aminek örülni tudna. Milyen értékű az ajándék amit vesztek? Estleg jó tippek? Én hintaló vagy Fisher Price ugráló zsiráfban gondolkodok. Vagy konyha, sátor.2009. nov. 6. 20:15
11/12 anonim válasza:
21:36-os: abban egyet értünk, hogy nem a játékok mennyisége számít, tehát az sem baj, ha sokat kap, nem? Miért is ne kaphatna? Ettől függetlenül lehet csillogás, gyönyörű karácsonyfa, meghitt hangulat. A kettő szerintem független egymástól. Azoknál, akik sok ajándékot adnak, szerinted feltétlenül sivár a karácsony??? :S
12/12 anonim válasza:
hát ugy látom te nem nagyon értetted a mondanivalóm lényegét.de még mindig azt mondom,hogy nem az ajándékok mennyisége,és drágasága tesz egy ünnepet széppé.ha nálatok ez így van,akkor ez a te bajod.vagy éppen örömöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!