Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondjam el a gyereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a gyereknek (4 éves) hogy férjemmel elválunk? Mit mondjak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Kb. semmit nem fog felfogni az egészből. Én 7 voltam, amikor a szüleim elválnak, nekem anyám csak annyit mondott, hogy hazaköltözünk, de apa nem jön. Csak akkor értettem meg, hogy külön vannak, amikor a másik nő meg odaköltözött apámhoz.
2010. febr. 13. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon ugysem fogná fel szegény gyerköc, de észreveszi majd hogy az apját ritkábban látja, néha majd megkérdi hogy apa miért nem alszik ott veletek. De majd idővel ugyis megkérdezi és akkor elmondhatod neki a szitut. Tapasztalatból mondom sajnos! 33/f
2010. febr. 13. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem igaz, mindent megért.

Mondd el, hogy anya és apa már nem szereti egymást, ezért már nem fognak együtt élni, mivel csak azok élnek együtt, aki szerelmespár, szeretik egymást.

Attól anya és apa téged ugyanúgy szeret, csak egymásba nem szerelmesek már.

2010. febr. 13. 14:48
 4/4 anonim válasza:
100%
Akármennyire is furcsa még így jobban járt. Mivelt ha NEM lenne apja az sokkal szörnyübb lenne. Ha tényleg 4 éves nem fog sokat érteni. DE a legfontossabb h ne hazudj!!! mondt el az igazat mert egyszer úgy is kiderül és akkór egy életre haragúdna rád. Szóval csak az igazat .
2010. febr. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!