Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondolkozom a babahámon 2,5...

Gondolkozom a babahámon 2,5 éves lányomnak, szerintetek?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy babakocsihoz már nagy, a motort annyira nem szereti, a triciklivel hosszú távokat a háttámla miatt nem tudunk megtenni. Szeret sétálni, de nagyon rohangálós. Azon töprengtem, hogy ahogy itt egy anyukánál is olvastam, hogy ráteszem a gyermekre, és az övemhez csatolom a végét. Nagyvárosban élünk, nagy a forgalom, nagyon hirtelen ki tudja szakítani a kezét a kezemből, dackorszak közepén vagyunk. Szerintetek durva lenne így? Sokan olvastam elítélik, de szerintem praktikus, csak ugye az előítéletek..
2011. jún. 7. 08:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó! Senki nem mondta, h neked rá kell adnod a gyerekedre. A 15.41-es meg előállt a legjobb példával a hám mellett erre ez még neked mindig nem elég. Ha te nem akarod nem kell venned. Babakocsit se használj, mert azzal eltolod magadtól a gyereket és aludjon az egész család egy ágyban, míg a gyerekek fel nem nőnek, mert az így természetes.
2011. jún. 7. 16:14
 62/64 A kérdező kommentje:
Na, már megint kezdi.. Képzeld a lányom épp alszik, és foglalkozom vele bőven eleget, nem mintha közöd lenne hozzá.. Ha kötekedni akarsz, akkor menj a "lekoppintott" kérdésedhez, és ott csináld a cirkuszt, ne itt..
2011. jún. 7. 16:28
 63/64 anonim ***** válasza:
63%
Nyugodtan vedd meg! nekem is van és néznek, hogy jé ilyet már lehet kapni- na sok szuper anyuka mi a jobb, hogy otthon nevelés címen megverejuk a gyereket vagy simán óvjuk a bajtól!
2011. jún. 8. 13:57
 64/64 anonim ***** válasza:
Nem tudom a kérdező milyen lekoppintott kérdést ír, de biztos, hogy én nem tettem fel kérdést a tiéddel kapcsolatban. Ha akarod belinkelhetem mind a nyolc kérdésemet, amit az oldal nyílása óta feltettem. Aztán majd nagyot koppansz, mert még csak hasonló sincs ehhez. ;)
2013. febr. 27. 18:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!