Gondolkozom a babahámon 2,5 éves lányomnak, szerintetek?
Én azt aláznám meg így, aki kitalálta!
Régen nem volt, mégis megtanultunk viselkedni és kézenfogva menni!
Ezzel amúgy is csak azt támogatod, hogy rohangáljon, így várhatod, hogy mikor fogja meg a kezedet. Az én fiam is makacs, de meg tudom fogni a kezét és nem rohan a kocsi alá.
Külföldön tök nagy divat, itthon meg mindenki leszólja. Fogalmam sincs, hogy 2-3 év múlva tennék-e a lányomra? Ez sok mindentől függ, de nem zárkóznék el előle. Szóval én azt mondom, hogy nem egy buta találmány. Tény, hogy meg kell tanítani a gyereket viselkedni, de most őszintén: akinek van gyereke, tudja, hogy azért ez nem is ilyen egyszerű. :D
Ha te úgy érzed, hogy jó, és működne, akkor próbáld ki nyugodtan. Lehet, hogy meg fognak szólni, de az is lehet, hogy divatot teremtesz a környéken. :D
Praktikusnak tartom a hámot, de szerintem kicsi, totyogó babáknak találták ki.
Én is inkább azon lennék, hogy MOST tanulja meg a közlekedés szabályait, vagyis, ha olyan helyen mentek, akkor igenis megfogod a kezét, ha meg parkban, sétányon, ott mehet egyedül is.
2,5 éves, meg kell hogy értse, persze nem azonnal, és próbálkozik kiszabadulni, de mikor akarod tanítani, ha nem most.
Babahám kicsi, 1-1,5 éves gyereknek való, akinek hiába magyaráz még az ember.
A lányod lehet, hogy nemsokára ovis lesz, ott sem fogja az óvónéni hámra kötni, hanem beállítják szépen a sorba a többi közé.
3 gyerekem van és még soha nem jutott eszembe, hogy megkössem őket, komolyan mondom, most elborzadtam....
Ja és a fővárosban lakunk. Mondjuk én rengeteget foglalkozom a gyerekekkel, ami ugye meg is látszik. Mentem is innen...
A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy tanítsam meg viselkedni, szófogadó gyermek, hanem arról, hogy nem akarom a kezét rángatni, ha pl a belvárosban sétálunk, hogy jöjjön.
SZÓFOGADÓ GYEREK SZÓT FOGAD ÉS NEM ROHANGÁL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!