Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondolkozom a babahámon 2,5...

Gondolkozom a babahámon 2,5 éves lányomnak, szerintetek?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy babakocsihoz már nagy, a motort annyira nem szereti, a triciklivel hosszú távokat a háttámla miatt nem tudunk megtenni. Szeret sétálni, de nagyon rohangálós. Azon töprengtem, hogy ahogy itt egy anyukánál is olvastam, hogy ráteszem a gyermekre, és az övemhez csatolom a végét. Nagyvárosban élünk, nagy a forgalom, nagyon hirtelen ki tudja szakítani a kezét a kezemből, dackorszak közepén vagyunk. Szerintetek durva lenne így? Sokan olvastam elítélik, de szerintem praktikus, csak ugye az előítéletek..
2011. jún. 7. 08:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
15%

Én azt aláznám meg így, aki kitalálta!

Régen nem volt, mégis megtanultunk viselkedni és kézenfogva menni!

Ezzel amúgy is csak azt támogatod, hogy rohangáljon, így várhatod, hogy mikor fogja meg a kezedet. Az én fiam is makacs, de meg tudom fogni a kezét és nem rohan a kocsi alá.

2011. jún. 7. 08:22
 12/64 anonim ***** válasza:
58%

Külföldön tök nagy divat, itthon meg mindenki leszólja. Fogalmam sincs, hogy 2-3 év múlva tennék-e a lányomra? Ez sok mindentől függ, de nem zárkóznék el előle. Szóval én azt mondom, hogy nem egy buta találmány. Tény, hogy meg kell tanítani a gyereket viselkedni, de most őszintén: akinek van gyereke, tudja, hogy azért ez nem is ilyen egyszerű. :D

Ha te úgy érzed, hogy jó, és működne, akkor próbáld ki nyugodtan. Lehet, hogy meg fognak szólni, de az is lehet, hogy divatot teremtesz a környéken. :D

2011. jún. 7. 08:23
 13/64 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy tanítsam meg viselkedni, szófogadó gyermek, hanem arról, hogy nem akarom a kezét rángatni, ha pl a belvárosban sétálunk, hogy jöjjön.
2011. jún. 7. 08:25
 14/64 anonim ***** válasza:
46%

Praktikusnak tartom a hámot, de szerintem kicsi, totyogó babáknak találták ki.

Én is inkább azon lennék, hogy MOST tanulja meg a közlekedés szabályait, vagyis, ha olyan helyen mentek, akkor igenis megfogod a kezét, ha meg parkban, sétányon, ott mehet egyedül is.

2,5 éves, meg kell hogy értse, persze nem azonnal, és próbálkozik kiszabadulni, de mikor akarod tanítani, ha nem most.

Babahám kicsi, 1-1,5 éves gyereknek való, akinek hiába magyaráz még az ember.

A lányod lehet, hogy nemsokára ovis lesz, ott sem fogja az óvónéni hámra kötni, hanem beállítják szépen a sorba a többi közé.

15/64 anonim ***** válasza:
13%

3 gyerekem van és még soha nem jutott eszembe, hogy megkössem őket, komolyan mondom, most elborzadtam....

Ja és a fővárosban lakunk. Mondjuk én rengeteget foglalkozom a gyerekekkel, ami ugye meg is látszik. Mentem is innen...

16/64 anonim ***** válasza:
36%
Ja, még annyit, hogy nem véletlen "baba"hám a neve. A te lányod már NEM baba!
2011. jún. 7. 08:28
 17/64 anonim ***** válasza:
21%

A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó, hogy tanítsam meg viselkedni, szófogadó gyermek, hanem arról, hogy nem akarom a kezét rángatni, ha pl a belvárosban sétálunk, hogy jöjjön.

SZÓFOGADÓ GYEREK SZÓT FOGAD ÉS NEM ROHANGÁL.

2011. jún. 7. 08:29
 18/64 anonim ***** válasza:
44%
Miért nem jó a tolókaros tricikli? Van háttàmla nélküli is, és nem kell pedáloznia, te tolod. Igy 3-4 km-eket megyek a fiammal.
2011. jún. 7. 08:31
 19/64 anonim ***** válasza:
63%
64%os nem bír magával:)Szerintem Ő írt ki egy kérdést,hogy kontrázzon!
2011. jún. 7. 08:32
 20/64 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, nem rossz gyermek, de hirtelen. Na mindegy, még meggondolom..Egyébként ez felvetés volt, nem az, hogy használom is. Magyarországon inkább elítélik ezt, pedig külföldön nagyon elterjedt, Lehet tényleg, hogy kisebbeknek való, csak féltem a gyermekem akkor is, ha szófogadó, mert van, hogy nekem is van 2-3 szatyor a kezemben, és akkor nem tudom olyan erősen fogni a lányom kezét.
2011. jún. 7. 08:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!